Author

Bài tập tiếng Anh lớp 7 unit 2

Bài tập tiếng Anh lớp 7 unit 2

Để cung cấp thêm tài liệu học tiếng Anh cho các em học sinh lớp 7, chúng tôi gửi tới các em bài tập tiếng Anh lớp 7 unit 2  với những dạng ngữ pháp tiếng Anh thích hợp với chương trình tiếng Anh lớp 7 của các em.

Bài tập tiếng Anh lớp 7 unit 2

Với những bài tập tiếng Anh lớp 7 unit 2 các em sẽ củng cố thêm những kiến thức tiếng Anh cho chương trình học của các em.

Bài 1:Em hãy chọn một đáp án đúng cho mỗi câu trả lời sau.

1:Hello, Nga. Nice to _____________. you again.

A.see B. read        C. listen      D. write

2:Hoa is in class 7A and____________ is Nam.

A.but B. so C. too         D. there

3:Hoa lives ____________. her uncle in Ha Noi.

A.at   B. in  C. on D. with

4:Hoa doesn’t __________. any friends in Ha Noi.

A.is   B. has         C. have       D. does

5:Mai: How are you today, Lan? Lan: __________ fine, thanks.

A.Very        B. Pretty     C. Just        D. Much

6:Hoa is unhappy ____________ she misses her parents and friends in Hue.

A.so  B. much      C. too         D. because

7:Mr Tu: Is your _________ name Le Van Ba? Ba: No, it’s Ta Van Ba.

A.middle     B. first        C. family     D. full

8:I live ___________ 12 Tran Hung Dao Street.

A.on  B. at  C. in  D. with

9:How __________. is it from your house to school?

A.long         B. tall          C. far D. high

10:Is Hoa talking _________. her teacher? – Yes, she is.

A.on  B. at  C. in  D. to

Bài 2: Chia động từ trong ngoặc đúng thì.

1.There (not be) _______any water in the bottle.

2._______ your sister ( read ) _______a book now ?

3.Lan often (do) _________________aerobics after school.

4.She (visit ) _________________ Da Lat this summer vacation.

5.I hope It (rain) soon.

6.I promise I (not do) _________________that again.

7.Look! She (skip) _________________ out side.

8.Every day, Lan (walk) _________________to school.

9.What you (do) _________________ tonight?

10.He (be) a famous singer somedays.

Bài 3: Đọc hiểu và trả lời câu hỏi

Our neighbor, Mr Duong, will sail from Cam Ranh tomorrow. We will meet him at the harbor early in the morning. He will be in his small boat, Lac Viet. Lac Viet is a famous little boat. Mr Duong will live at 8 o’clock, so we will have a lot of time.

We will see his boat and then we will say goodbye to him. He will be away for two months. We are very proud of him. He will take part in an important race across the Atlantic.

1.Who will you meet at Cam Ranh Harbor early tomorrow morning?

2.Where will he be?

3.What time will he leave?

4.Will you say goodbye to him or will you travel with him?

5.What will he take part in?

 

Bài 4: Điền giới từ đúng vào chỗ trống

1.Viet lives ________ his uncle and aunt _______ 83 Hoang Van Thu Street.

2.Her birthday is ______________ October, 17th .

3.Our party will be ___ ten o’clock to half past eleven___ the morning___ Sunday.

4.What’s your place _________ birth, Nam?

5.Trung will have a party ________ her birthday _______ home.

6.I’ll wait ________ you outside the stadium.

7.They often go swimming ______ Sunday.

8.The meeting will last _______ 7 a.m. _______ 5p.m.

9.We are playing chess _____________ the moment.

10.It often rains ________ July.

Bài 6: Chia các động từ trong ngoặc cho đúng

1.We (travel) ____________ to Nha Trang every week.

2.They (go) ______________ to the movies tonight.

3.Hoa (have) _______________ lots of friends soon.

4.He (see) me every Sunday afternoon.

5.The students (go) _________________ camping next Sunday.

6.I (visit) _______________ Hanoi someday.

7.My father (jog) _________________ every morning.

8.We (visit) Huong Pagoda next week.

9.She (be) 14 on her next birthday.

10.They (live) with their grandparents.

11.He (have) _ a lot of friends soon.

12.Mai (brush) _________________ her teeth after meal.

13.I (come) _________________ back tomorrow.

14.Let’s (meet) _______________ in front of the movie theater.

15.They (tidy) _______________ their rooms tomorrow.

16.Nice (meet) _______________ you, Hoa.

17.Don’t (go) ________________ out at night!

18.Mai (watch) ________________ TV now.

19.I want (drink) _________________ a glass of milk.

20.I would like (sit) _______________ down.

21.Ba (go) ______________ to school by bike every day.

22.Lan (cook) in the kitchen now.

23.Would you like (have) ________________ breakfast with eggs, children?

24.Lien (not / go) __ to the movie theater every month?

25.Trang (not/be) ________ in the room at the moment. She (cook)_______ in the kitchen.

Bài 7: Hoàn thành câu theo gợi ý

1.On / May / Lan / be / will / Sunday / 25th / 13.

2.call / six / will / I / after / o’clock / again / her.

3.speak / can / I / Van / to / please?

4.you / free / morning / be / will / tomorrow?

5.parents / Thu / with / lives / Hanoi / her.

6.doesn’t / Hoa / friends / any / have.

7.go / her / we / birthday / will / party / to.

8.your / is / number / what / telephone?

9.live / from / very / I / far / school.

10.next / brother’s / is / younger / Saturday / my / birthday.

11.his / to / is / invitation / send / he / cards / writing / friends.

12.cake / will / a / his /I / birthday / make / for.

Bài tập tiếng Anh lớp 7 unit 2 giúp các em bổ xung những kiến thức tiếng Anh cho chương trình học của mình. Những tài liệu tiếng Anh này các em có thể củng cố và bổ xung thêm kiến thức cho mình. Chúc các em học tiếng Anh hiệu quả!

Categories: Bí Quyết Tiếng Anh, Ngữ Pháp Tiếng Anh, Phát Âm Tiếng Anh, Tài Liệu Tiếng Anh, Tiếng Anh Giao Tiếp, Từ Vựng Tiếng Anh, Uncategorized,
Tags:
Bài tập tiếng Anh lớp 7 có đáp án cho học sinh THCS
Bài tập tiếng Anh lớp 7 unit 1 cho học sinh THCS
Tác giả

Bài tập tiếng Anh lớp 7 có đáp án cho học sinh THCS

Bài tập tiếng Anh lớp 7 có đáp án

Bài tập tiếng Anh lớp 7 cho các em học sinh THCS chưa thật sự là những bài học tiếng Anh quá khó đối với các em. Để giúp các em học sinh lớp 7 học tiếng Anh hiệu quả, chúng tôi gửi tới các em bài tập tiếng Anh lớp 7 có đáp án giúp các em ôn tập tiếng Anh cũng như bổ xung những kiến thức mới.

Bài tập tiếng Anh lớp 7 có đáp án cho học sinh THCS

Trong phần bài tập tiếng Anh lớp 7 chúng tôi gửi tới các em những bài tập củng cố ngữ pháp tiếng Anh lớp 7 cho các em.

 

Bài 1: Bài tập về các thì

1.I (learn) English for seven years now.

2.But last year I (not / work) hard enough for English, that’s why my marks (not / be) really that good then.

3.As I (pass / want) my English exam successfully next year, I (study)  harder this term.

4.During my last summer holidays, my parents (send) me on a language course to London.

5.It (be) great and I (think) I (learn) a lot.

6.Before I (go) to London, I (not / enjoy) learning English.

7.But while I (do) the language course, I (meet) lots of young people from all over the world.

8.There I (notice) how important it (be) to speak foreign languages nowadays.

9.Now I (have) much more fun learning English than I (have) before the course.

10.At the moment I (revise) English grammar.

11.And I (begin / already) to read the texts in my English textbooks again.

12.I (think) I (do) one unit every week.

13.My exam (be) on 15 May, so there (not / be) any time to be lost.

14.If I (pass) my exams successfully, I (start) an apprenticeship in September.

15.And after my apprenticeship, maybe I (go) back to London to work there for a while.

16.As you (see / can), I (become) a real London fan already.

Bài 2: Chọn đáp án đúng nhất

1.When I last saw him, he _____ in London.

A.has lived     B. is living       C. was living   D. has been living

2.We _______ Dorothy since last Saturday.

A.don’t see    B. haven’t seen                       C. didn’t see   D. hadn’t seen

3.The train ______ half an hour ago.

A.has been leaving                 B. left              C. has left                    D. had left

4.Jack ______ the door.

A.has just painted                  B. paint           C. will have painted    D. painting

5.My sister ________ for you since yesterday.

A.is looking    B. was looking                        C. has been looking D. looked

6.I ______ Texas State University now.

A.am attending                      B. attend

C.was attending                     D. attended

7.He has been selling motorbikes ________.

A.ten years ago                      B. since ten years        C. for ten years ago     D. for ten years

8.Christopher Columbus _______ American more than 500 years ago.

A.discovered     B. has discovered    C. had discovered       D. had been discovering

9.He fell down when he ______ towards the church.

A.run              B. runs             C. was running            D. had run

10.We _______ there when our father died.

A.still lived    B. lived still     C. was still lived         D. was still living

11.They ______ table tennis when their father comes back home.

A.will play     B. will be playing                    C. play             D. would play

12.By Christmas, I _______ for Mr. Smith for six years.

A.will have been working      B. will work C. have been working    D. will be working

13.I _______ in the room right now.

A.am being     B. was being   C. have been being      D. am

14.I ______ to New York three times this year.

A.have been   B. was             C. were                        D. had been

15.I’ll come and see you before I _______ for the States.

A.leave           B. will leave    C. have left                 D. shall leave

16.The little girl asked what _______ to her friend.

A.has happened                     B. happened

C.had happened                     D. would have been happened

17.John ______ a book when I saw him.

A.is reading    B. read            C. was reading                 D. reading

18.He said he _______ return later.

A.will             B. would         C. can              D. would be

19.Jack ________ the door.

A.has just opened                  B. open

C.have opened                       D. opening

20.I have been waiting for you ______ .

A.since early morning            B. since 9 a.m

C.for two hours                      D. All are correct

21.Almost everyone _______ for home by the time we arrived.

A.leave           B. left              C. leaves          D. had left

22.By the age of 25, he ______ two famous novels.

A.wrote          B. writes          C. has written  D. had written

23.When her husband was in the army, Mary ______ to him twice a week.

A.was reading                        B. wrote          C. was written D. had written

24.I couldn’t cut the grass because the lawn mower ______ a few days previously.

A.broke down                                                B. has been broken

C.had broken down               D. breaks down

25.I have never played badminton before. This is the first time I _____ to play.

A.try               B. tried            C. have tried   D. am trying

26.Since _______, I have heard nothing from him.

A.he had left B. he left         C. he has left   D. he was left

27.After I _______ lunch, I looked for my bag.

A.had             B. had had      C. have has      D. have had

28.By the end of next year, George _______ English for two years.

A.will have learned                B. will learn

C.has learned                                                 D. would learn

29.The man got out of the car, ________ round to the back and opened the book.

A.walking      B. walked        C. walks          D. walk

30.Henry _______ into the restaurant when the writer was having dinner.

A.was going   B. went           C. has gone     D. did go

31.He will take the dog out for a walk as soon as he ______ dinner.

A.finish          B. finishes       C. will finish   D. finishing

32.I will be glad if he _______ with us.

A.had gone    B. did go         C. went           D. goes

33.Ask her to come and see me when she _______ her work.

A.finish          B. has finished                        C. finished     D. finishing

34.Turn off the gas. Don’t you see that the kettle ________ ?

A.boil             B. boils            C. is boiling     D. boiled

35.Tom and Mary ______ for Vietnam tomorrow.

A.leave           B. are leaving   C. leaving        D. are left

36.He always ________ for a walk in the evening.

A.go               B. is going       C. goes            D. going

37.Her brother ______ in Canada at present.

A.working      B. works          C. is working   D. work

38.I ______ to the same barber since last year.

A.am going    B. have been going C. go        D. had gone

39.Her father ______ when she was a small girl.

A.dies             B. died            C. has died      D. had died

40.Last week, my professor promised that he ________ today.

A.would come                       B. will come    C. comes         D. coming

 

Bài 3: Chia động từ cho đúng

1.In all the world, there (be) __________ only 14 mountains that (reach) __________above 8,000 meters.

2.He sometimes (come) __________ to see his parents.

3.When I (come) __________, she (leave) __________for Dalat ten minutes ago.

4.My grandfather never (fly) __________ in an airplane, and he has no intention of ever doing so.

5.We just (decide) __________ that we (undertake) ____________ the job.

6.He told me that he (take) __________ a trip to California the following week.

7.I knew that this road (be) __________ too narrow.

8.Right now I (attend) __________ class. Yesterday at this time I (attend) __________class.

9.Tomorrow I’m going to leave for home. When I (arrive) __________at the airport, Mary (wait) __________ for me.

10.Margaret was born in 1950. By last year, she (live) __________on this earth for 55 years.

11.The traffic was very heavy. By the time I (get) __________to Mary’s party, everyone already (arrive) __________

12.I will graduate in June. I (see) __________ you in July. By the time I (see) __________ you, I (graduate) __________.

13.I (visit) __________ my uncle’s home regularly when I (be) __________ a child.

14.That book (be) __________ on the table for weeks. You (not read) __________ it yet?

15.David (wash) __________ his hands. He just (repair) __________ the TV set.

16.You (be) __________here before? Yes, I (spend) __________ my holidays here last year.

17.We never (meet) __________ him. We don’t know what he (look) __________ like.

18.The car (be) __________ ready for him by the time he (come) __________tomorrow.

19.On arriving at home I (find) __________that she just (leave) __________a few minutes before.

20.When we (arrive) __________ in London tonight, it probably (rain) __________.

21.It (rain) __________ hard. We can’t do anything until it (stop) __________

22.Last night we (watch) __________TV when the power (fail) __________.

23.That evening we (stay) __________up to talk about the town where he (live) __________for some years.

24.I (sit) __________down for a rest while the shoes (repair) __________.

25.Half way to the office Paul (turn) __________round and (go) __________back home because he (forget) __________to turn the gas off.

26.London (change) __________a lot since we first (come) __________ to live here.

27.While we (talk) __________on the phone the children (start) __________fighting and (break) __________a window

28.He used to talk to us for hours about all the interesting things he (do) __________ in his life.

29.You know she (stand) __________looking at that picture for the last twenty minutes.

30.I (spend) __________ a lot of time travelling since I (get) __________this new job.

31.When we (be) __________ at school we all (study) __________Latin.

32.When I (meet) __________ him, he (work) __________as a waiter for a year.

33.After he (finish) __________ breakfast he (sit) __________down to write some letters.

34.She (have) __________a hard life, but she’s always smiling.

35.I think Jim (be) __________ out of town.

Bài 4: Điền giới từ thích hợp

1.Lan’ll have a party …………………. Friday evening.

2.Would you like to come ……….my house …………lunch?

3.She takes care ………….her family.

4.She works ………a local supermarket.

5.My mother works……………the field………….my father.

6.Does your father work ………….. Hanoi?

7.David is good ……………….. Math.

8.What do you do ………….your free time?

9.Are you interested …………..sports?.

10.There’s a good film …………..    ……… the moment.

11.Thanks ……….. your letter.

12.I’ll see my mom and dad …………….. their farm.

13.We have to work hard ……….home and…………….school

14.We’ll visit her ……….Christmas.

15.Are you tired …………..watching TV?

16.She often brings them …………… school.

17.He works ……….a factory.

18.We always go to Ha Long Bay ……….vacation.

19.Tell me more ………..your family.

20.Can you send me a photo ………..your family?

21.He goes ……….the city …………his wife.

22.It takes 18 hours to get ………Hanoi ……….coach.

23.We write ……….each other twice a week.

24.He is the president ………………….our club.

25.She spends most ……………the time ………….the couch ……….front …….the TV.

26.What do you usually do ………….school?

27.Why don’t you come …………..?

28.They swap cards ……….their friends.

29.Will you play a game ……………..catch?

30.What do you do …………….. recess?

31.They usually have portable CD player …………….small earphones.

32.I’ll take part…………….your club.

33.They read or study ………….the same time.

34.We enjoy all ………………… our classes.

35.………….school we study many things.

36.…………..history, we study past and present events………..Vietnam and ………the world.

37.…………..physics, we learn …………how things work.

38.She learns how to use a computer ………..her Computer Science class.

39.Newspapers are ……….the racks …………….the middle.

40.Math books are ……………..the shelves ………..the left.

41.The largest library is ………………Washington D.C, the capital ……….the USA.

42.Those books ……….the back …………the libraries are ………English.

43.Now, come and look ……………the kitchen.

44.My uncle is …………..work now.

45.Can I see the rest ………the house?

46.She’ll have a party ………..her birthday.

Đáp án bài tập tiếng Anh lớp 7

Bài 1: Bài tập về các thì

1.have been learning

2.was not working/were not

3.want to pass/am going to study

4.sent

5.was/think/have learned

6.went/had not enjoyed

7.was doing/met

8.noticed

9.have/had

10.am revising

11.have already begun

12.think/will do

13.is/is not

14.pass/will start

15.will go

16.can see/have become

Bài 2: Chọn đáp án đúng

1.C     2. B     3. B     4. A     5. C     6. A     7. D     8. A     9. C     10. A   11. B   12. A   13. D

14.A   15. A   16. C   17. C   18. B   19. A   20. D   21. D   22. D   23. B   24. C   25. C   26. B

27.B   28. A   29. B   30. B   31. B   32. D   33. B   34. C   35. B   36. C   37. C   38. B   39. B 40. A

Bài 3: Chia động từ cho đúng

are – reach

comes

came – had left

has never flown

have just decided -would undertake

would take

was

am attending – was attending

arrive -will be waiting

had lived

got- had already arrived

will see – see – will have graduated

visited -was

has been – haven’t you read

is washing – has just repaired

Have you been – spent

have never met – looks

will have been- comes

found – had just left

arrive – will probably be raining

is raining – stops

were watching – failed

stayed – had lived

sat – were being repaired

turned – went – had forgotten

has changed – came

were talking – started – broke

had done

has been standing

have spent – got

were – studied

met – had been working

had finished – sat

has

has been

Bài 4: Điền giới từ thích hợp

1.on

2.to – for

3.of

4.in

5.in/with

6.in

7.at

8.in

9.in

10.on – at

11.for

12.on

13.at – at

14.at

15.of

16.to

17.in

18.on

19.about

20.of

21.to/with

22.to/by

23.to

24.of

25.of / on / in / of

26.at

27.in

28.to

29.with

30.at

31.with

32.in

33.at

34.of

35.at

36.in / in / around

37.in / about

38.in

39.on / in

40.on / on

41.in / of

42.at / of / in

43.at

44.at

45.of

46.on

Bài tập tiếng Anh lớp 7 có đáp án trên đây cung cấp cho các em những tài liệu tiếng Anh hay nhất và phù hợp nhất với chương trình học tiếng Anh của các em. Để học tốt tiếng Anh lớp 7 các em hãy chú ý đến ngữ pháp tiếng Anh để học tiếng Anh hiệu quả nhất nhé!

Categories: Bí Quyết Tiếng Anh, Ngữ Pháp Tiếng Anh, Phát Âm Tiếng Anh, Tài Liệu Tiếng Anh, Tiếng Anh Giao Tiếp, Từ Vựng Tiếng Anh, Uncategorized,
Tags:
Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 6 (45 phút )
Bài tập tiếng Anh lớp 7 unit 2
Tác giả

Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 6 (45 phút )

Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 6

Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 6 với những bài kiểm tra sát chương trình học tiếng Anh lớp 6 sẽ giúp các em bổ xung kiến thức tiếng Anh tốt hơn. Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 6 45 phút dưới đây nằm trong bộ tài liệu tiếng Anh giúp trẻ ôn tập và bổ xung kiến thức của chương trình học tiếng Anh lớp 6.

Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 6 45 phút ( Đề 1 )

 

Bài 1: Hoàn thành câu

1.house/ a/ Minh/ lake/ a/ lives/ in/ near.

2.there/ family/ many/ in/ are/ How/ Linh’s/ people/ ?

3.hospital/ father/ in/ the/ city/ My/ a/ works/ in.

4.lot/ a / of/ traffic/ Hanoi/ there / in / is.

5.many/ right/ the/ museum/ Are/ flowers/ the/ there/ on/ of/?

Bài 2: Chọn đáp án đúng nhất

1.Chọn từ (cụm từ) cần phải sửa trong câu sau: How many television are there in your family?

A.many B. television C. are there D. your

2.______ is that? – It’s Lan.

A.What B. Who C. Where D. How

3.How ______ you spell your name?

A.is B. are C. do D. does

4.Forty-four + twelve = ______

A.fifty-two B. seventy-two C. fifty-six D. seventy-six

5.What are these? –  They are ______.

A.bookselfs B. a bookshelf C. bookshelfes D. bookshelves

6.Tìm từ có trọng âm chính nhấn vào âm tiết có vị trí khác với 3 từ còn lại:

A.telephone B. eraser C. stereo D. family

7.Chọn từ (cụm từ) cần phải sửa trong câu sau:

Are there a tub and a shower in the bathroom?

A.Are B. a C.and D. in

8.Tìm từ khác loại:

A.brother B. engineer C. teacher D. doctor

9.I like ______ because I like to learn about the numbers.

A.Literature B. Geography C. History D. Math

10.Tìm từ có cách phát âm khác:

A.this B. that C. thanks D. they

11.Lan’s brother ______ Mai’s teacher.

A.am B. is C. are D. aren’t

12.Mai does ______ homework in the evening.

A.my B. your C. his D. her

13.Hoa’s family lives ______ a small city.

A.at B. on C. in D. of

14.Tea, coffee and juice are ______.

A.foods  B. fruits C. drinks D. vegetables

5.My sister and ______ often play tennis in the afternoons.

A.me B. I C. my D. A & B are correct

 

Bài 3: Đặt câu cho từ gạch chân

1.There are four people in her family.

2.Those are peas and beans.

3.The salesgirl is Mrs. Ngoc.

4.My birthday is on Octorber 21st.

5.My uncle works as a mechanic.

Bài 4: Chọn đáp án đúng điền vào chỗ trống

I live in a house near the sea. It is (1)______ old house, about 100 years old and (2)_____ very small. There are two bed rooms upstairs (3)_____ no bathroom. The bathroom is downstairs (4)_____ the kitchen and there is a living room where there is a lovely old fireplace. There is a garden in front of the house.

The garden goes down to the beach and in spring and summer (5)_____ flowers everywhere. I like alone (6)_____ my dog, Rack, but we have a lot of visitors. My city friends often stay with (7)_____.

I love my house for (8)_____ reasons: the garden, the flowers in summer, the fire in winter, but the best thing is the view from my bedroom window.

1.A. a B. an C. the D. any

2.A. it’s B. it C. there’s D. they’re

3.A. and  B. or C. but D. too

4.A. between B. next C. near to D. next to

5.A. these are B. they are C. there are D. those are

6.A. for  B. of C. on D. with

7.A. me  B. I C. my D. I’m

8.A. a  B. many C. any D. a lot

Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 6 45 phút số 2 cung cấp cho các em những bài thi tiếp nối bài số 1 trước đó. Bài thi này nằm trong bộ tài liệu tiếng Anh cho trẻ em giúp các em vừa học vừa bổ xung kiến thức trên lớp. Đây là cách học tiếng Anh lớp 6 hiệu quả dành cho các bạn học sinh.

Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 6 45 phút (Đề 2)

Với đề kiểm tra tiếng Anh lớp 6 này, các em nên chú ý đến những ngữ pháp để ôn luyện cho hiệu quả nhất nhé!

Bài 1: Sắp xếp để được câu hoàn chỉnh

1.do / what / she / does / ?

2.school / I / and / this / my/ student / am / a / is

3.eraser / that / is / your / ?

4.Mai’s class / students / are / twenty / in / there

5.book / where / my / is?

Bài 2: Nối cột A và B thành câu hoàn chỉnh có nghĩa

A

1.Hello. Is your name Phong?.

2.How are you?

3.How old are you?

4.Where do you live?

5.What do you do?

B

a.I’m sixteen years old.

b.On Nguyen Trai street.

c.I am a student

d.Yes. My name is Phong.

e.That’s right, I am.

f.I’m fine. Thank you. How about you?

Bài 3: Chọn câu trả lời đúng

1.______ is your name?

A.Who B. What C. Where D. How

2.That is ______ ruler.

A.a B. an C. the D. I

3.______ ? Fine , thanks.

A.How are you B. How old are you C. What’s your name D. What is this

4.There ______ five people in my family.

A.is B. are C. am D. do

5.Is ______ your teacher? – Yes, it is

A.there B. those C. these D. this

6.______ people are there in your family?

A.How many B. What C. How D. When

7.How old is he? – He’s ______.

A.fifth B. second C. first D. fifteen

8.What ______ he ______? – He’s an engineer.

A.does – do B. do – does C. do – do D. does – does

9.Hoa brushes ______ teeth every morning.

A.his  B. her C. my D. your

10.Where do you live? ______.

A.I live in Hanoi B. I’m at school C. I’m twelve years old D. I’m fine. Thanks

11.Tìm từ có cách phát âm khác ở phần gạch chân:

A.couches  B. benches C. houses D. tomatoes

12.______ ? – It’s an eraser.

A.What’s your name? B. Who is that? C. What’s that? D.Where is that?

13.Tìm từ khác loại:

A.teacher  B. classmate C. student D. board

14.How many ______ are there in your class? – There are 35.

A.benchies  B. bench C. benches D. benchs

15.How old is your mother? ______ .

A.He’s forty years old B. She’s forty C. She’s forty year old D. A & C  are correct

Bài 4: Đọc hiểu và trả lời câu hỏi

My name is Tâm. I’m a teacher. I live in a city. I get up at five every day. I go to school at a quarter to seven. The school is not near my house. It’s very beautiful. There’s a lake near the school.

There are trees and flowers in the school. In front of the school, there is a river. Behind the school, there are flowers. Behind the flowers, there are tall trees. The police station is next to the school.1.What does Tâm do?

2.Where does she live?

3.Is the school near her house?

4.Is there a river or a lake near the school?

5.What is in front of the school?

Bài 5: Cho dạng đúng của động từ “to be”

1.She … a teacher

2.We … doctors.

3.Hoang and Thuy … students.

4.I …Chi.

Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 6 nói chung và đề kiểm tra tiếng Anh lớp 6 45 phút nói riêng sẽ là những tài liệu quan trọng cho quá trình học tiếng Anh của các em học sinh. Hãy lưu lại những bộ đề này để làm tài liệu học cho mình ngay nhé!

 

Categories: Bí Quyết Tiếng Anh, Ngữ Pháp Tiếng Anh, Phát Âm Tiếng Anh, Tài Liệu Tiếng Anh, Tiếng Anh Giao Tiếp, Từ Vựng Tiếng Anh, Uncategorized,
Tags:
Đề thi tiếng Anh lớp 6 có đáp án cho học sinh THCS
Bài tập tiếng Anh lớp 7 có đáp án cho học sinh THCS
Tác giả

Đề thi tiếng Anh lớp 6 có đáp án cho học sinh THCS

Đề thi tiếng Anh lớp 6 có đáp án

Đề thi tiếng Anh lớp 6 có đáp án cho các em học tiếng Anh lớp 6 cung cấp cho các em những tài liệu học tiếng Anh tốt nhất. Ôn tập tiếng Anh qua những đề thì này sẽ giúp các em có những kiến thức mới cũng như bổ xung những kiến thức cũ hiệu qủa hơn.

Trong bộ đề thi tiếng Anh lớp 6 chúng tôi sẽ gửi tới các bạn và các em học sinh rất nhiều những đề thi tiếng Anh phù hợp nhất.

Đề thi tiếng Anh lớp 6 có đáp án cho học sinh THCS

Bài thi này các em làm trong 45 phút với hai phần chính sau đây:

 

SECTION A:

In this section you must choose the word or phrase which best completes each sentence. Circle the letter A, B, C or D against the number of each item 1-20 for the word or phrase you choose. (20 points)

1.My sister is very fond ……………….. chocolate candy.

A.of                                 B. about                           C. with                        D. at

2.I have studied English ………………..eight months.

A.for                                 B. since                           C. by                           D. in

3.Listen ………………..our teacher !

A.with                               B. to                                C. for                           D. in

4.There isn’t ………………..food in the house.

A.none                             B. no                                C. some                      D. any

5.He arrives …………………..at six o’clock.

A.at home                       B. home                           C. in home                  D. to home

6.Herbert has had his car………………….. 1999.

A.ago                               B. since                            C. to                           D. for

7.How long will it ………………..to get there ?

A.cost                              B. lose                              C. make                     D. take

8.I ………………..it to you if you don’t have one.

A.give                              B. gave                             C. will give                  D. would give

9…………………your homework yet ?

A.Did you finished          B. Are you finishing           C. Do you finish          D. Have you finished

10.It’s the best book I …………………..read.

A.have ever                    B. had ever                       C. will ever                  D. can ever

11.He looked very………………when I told him the news.

A.happily                        B. happy                            C. happiness              D. was happy

12.She is ………………in history.

A.interests                      B. interested                      C. interesting              D. being interest

13.Is the Eiffel Tower taller………………..Big Ben ?

A.then                            B. than                               C. as                            D. of

14.At school, David was………………anyone else in his class.

A.as clever as                B. as clever than                C. cleverer as             D. cleverest

15.She speaks French ………………..than you.

A.more faster                 B. more fluently                  C. well                         D. the most fluently

16.It began to rain while we…………………..soundly.

A.slept                          B. were sleeping                 C. have slept                D. are sleeping

17.She doesn’t like coffee, does she ?

A.Yes, she doesn’t        B. No, she does                  C. Yes, she did           D. No, she doesn’t

18.I won’t go to bed …………………..I finish my homework.

A.until                           B. when                             C. while                         D. since

19.Is this book ………………….. ? Yes, it’s mine.

A.you’re                        B. yours                             C. you                           D. your

20.…………………..do you come to school ? By bus

A.How                          B. What                              C. By                            D. When

 

SECTION B:

In this section you will find after the reading passage a number of questions of unfinished statements about the passage , each with four suggested answers or ways of finishing . You must choose the one which you think fits best (10 points)

People usually sing because they like music or because they feel happy. They express their happiness by singing. When a bird sing, however, its song usually means much more than that the bird is happy. Birds have many reasons for singing. They sing to give information. Their songs are their language.

The most beautiful songs are sung by male (cock) birds. They sing when they want to attract a female (hen) bird. It is their way of saying that they are looking for a wife.

Birds also sing to tell other birds to keep away. To a bird, his tree or even a branch of tree, is his home. He does not want strangers to come near him, so he sings to warn them.

If a bird cannot sing well, he usually has some other means of giving important information. Some birds dance, spread out their tails or make other sings. One bird has a most unusual way of finding a wife. It builds a small garden of shells and flowers.

  1. Why do people usually sing ?
  2. They like birds. B. They feel happy.
  3. They want to tell a story . D. They like studying music.
  4. Which birds sing the most beautiful songs ?
  5. Birds in a good temper. B. Cock birds.
  6. Hen birds. D. Female birds which attract male birds.
  7. What warnings does a bird sometimes sing ?
  8. A warning to keep away. B. A warning to come quickly.
  9. A warning about the approach of people D. A warning to stop singing.
  10. What do most birds usually do if they cannot sing well ?
  11. warn other birds to go away. B. give their information in another way.
  12. find a wife. D. fly high in the sky.
  13. What is one bird’s unusual way of attracting a hen bird ?
  14. It dances.                                                            B. It spreads out its tail.
  15. It searches for a wife. D. It uses shells and flowers to make a garden.

Bộ đề thi này được thực hiện trong 45 làm bài và khi sử dụng tài liệu này để học tiếng Anh các em có thể tham khảo phần đáp án sau nhé:

SECTION A

1.A

2.A

3.B

4.D

5.B

6.B

7.D

8.C

9.D

10.A

11.B

12.B

13.B

14.A

15.B

16.B

17.D

18.A

19.B

20.A

SECTION B

21.B            22. B             23. A           24. B             25. D

Tài liệu tiếng Anh với những bài tập tiếng Anh và các bài kiểm tra, bài thi tiếng Anh sẽ giúp các em học tiếng Anh hiệu quả hơn. Hãy tìm hiểu thêm nhiều đề thi tiếng Anh lớp 6 có đáp án tại Tienganhonline247.vn nhé, chúc các em học tiếng Anh hiệu quả!

 

Categories: Bí Quyết Tiếng Anh, Ngữ Pháp Tiếng Anh, Phát Âm Tiếng Anh, Tài Liệu Tiếng Anh, Tiếng Anh Giao Tiếp, Từ Vựng Tiếng Anh, Uncategorized,
Tags:
Bộ đề thi tiếng Anh THPT Quốc gia 2015
Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 6 (45 phút )
Tác giả

Bộ đề thi tiếng Anh THPT Quốc gia 2015

đề thi tiếng Anh THPT Quốc gia 2015

Đề thi tiếng Anh THPT Quốc gia 2015 đang là một bộ tài liệu học tiếng Anh dành cho các em học sinh THPT. Trong quá trình học tập tiếng Anh của mình các em cần chuẩn bị cho mình một hệ thống tài liệu học tiếng Anh phù hợp nhất và theo đúng chương trình học của mình.

Đề thi tiếng Anh THPT Quốc gia 2015 dưới đây bao gồm cả link download cho các bạn học tiếng Anh hiệu quả hơn, ôn tập tiếng Anh tốt hơn.

Bộ đề thi tiếng Anh THPT Quốc gia 2015

Bộ đề thi này có rất nhiều những câu hỏi và những kiến thức tiếng Anh không quá mới với các bạn học sinh THPT.

 

KỲ THI TRUNG HỌC PHỔ THÔNG QUỐC GIA NĂM 2015

Môn: TIẾNG ANH

Thời gian làm bài: 90 phút, không kể thời

SECTION A (8 points)

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

Question 1: A. supported       B. finished              C. noticed             D. approached

Question 2: A. teach              B. break                 C. deal                  D. clean

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to to indicate the word that differs from the other three in the position of primary stress in each of the following question.

Question 3: A. oceanic           B. advantageous           C. compulsory           D. influential

Question 4: A. instrument       B. recipe                     C commitment            D. candidate

Question 5: A. contain            B. conquer                  C conserve                  D. conceal

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions.

Question 6: The receptionist… answered the phone, told me that the director was out.

A.who                       B. whose                    C. that                      D. whom

Question 7: Students will not be allowed into the exam room if they……their student cards.

A.don’t produce        B. didn’t produce        C. produced             D. hadn’t produced

Question 8:……the salesman promised to exchange the detective CD player for a new one, they insisted on getting a refund.

A.And                       B. But                         C. Although              D. Despite

Question 9: Changes have been made in our schooling program. As a result, young children…… do homework any more.

A.couldn’t                  B. needn’t                  C. oughtn’t               D. haven’t

Question 10: Although MERS (Middle East Respiratory Syndrome) spreeds through close contact with sick people, not through the air, many people still avoid…..to crowded places.

A.having gone          B. going                     C. to go                    D. gone

Question 11: A large number of inventions and discoveries have been …..accident.

A.in                           B. by                          C. at                         D. on

Question 12: The headmaster has decided that three lecture halls……in our school next semester.

A.will be building       B. will build               C. are being built       D. will be built

Question 13: After the new technique had been introduced, the factory produced ……cars in 2014 as the year before.

A.twice as many       B. twice many as       C. as many twice       D. as twice many

Question 14: It is…..of businessmen to shake hands in formal meetings.

A.familiar                  B. ordinary                 C. common                D. typical

Question 15: John has finally found a new job after being…..for three months.

A.out of reach            B. out of order           C. out of work             D. out of mind

Question 16: Nguyen Thi Anh Vien performed so well the 28th Sea Games Women’s 200m butterfly that none of her rivals could…..her.

A.look up to               B. come up to           C. catch up with         D. put up with

Question 18: Jane really loves the……, jewelry box that her parents gave her as a birthday present.

A.wooden brown nice                                 B. nice wooden brown

C.brown wooden nice                                 D. nice brown wooden

Question 19: When asked about their preference for movies, many young people say that they are in favour……science fiction.

A.with                         B. of                         C. in                           D. for

Question 20: Global warming will result……crop failures and famine.

A.in                            B. from                     C. of                           D. to

Question 21:……at school yesterday when we were informed that there was no class due to a sudden power cut.

A.We have hardly arrived                          B. We had arrived hardly

C.Hardly we had arrived                            D. Hardly had we arrived

Question 22: Such characters as fairies or witches in Walt Disney animated cartoons are purely…….

A.imaginary                B. imaginative         C. imagining              D. imaginable

Question 23: Ken and Tom are high-school students. They are discussing where their study group will meet. Select the most suitable response to fill in the blank.

Ken: “Where is our study group going to meet next weekend?” Tom: “………..”

A.Studying in a group is great fun.                            B. We are too busy on weekdays.

C.Why don’t you look at the atlas?                            D. The library would be best.

Question 24: Mike and Lane are university students. They are talking about Lane’s upcoming high-school reunion. Select the most suitable response to fill in the blank.

Mike: “So, you have your fifth high-school reunion coming up?” Lane: “………..”

A.Oh, the school reunion was wonderful.                  B. No. You’re in no mood for the event

C.The food at the reunion was excellent.                  D. Yeah. I’m really looking forward to it.

Trên đây là một phần đề thi tiếng Anh THPT Quốc gia 2015 cho các bạn. Các bạn có thể download dưới đây để có được bộ tài liệu này nhé!

–Đề thi tiếng Anh THPT Quốc gia 2015 số 1

– Đề thi tiếng Anh THPT Quốc gia 2015 số 2

– Đề thi tiếng Anh THPT Quốc gia 2015 số 3

– Đề thi tiếng Anh THPT Quốc gia 2015 số 4

Hi vọng bộ đề thi tiếng Anh này sẽ giúp các bạn học sinh THPT học tiếng Anh hiệu quả nhất!

Categories: Bí Quyết Tiếng Anh, Ngữ Pháp Tiếng Anh, Phát Âm Tiếng Anh, Tài Liệu Tiếng Anh, Tiếng Anh Giao Tiếp, Từ Vựng Tiếng Anh, Uncategorized,
Tags:
Đề thi tiếng Anh lớp 8 có đáp án – đề trắc nghiệm
Đề thi tiếng Anh lớp 6 có đáp án cho học sinh THCS
Tác giả

Đề thi tiếng Anh lớp 8 có đáp án – đề trắc nghiệm

Đề thi tiếng Anh lớp 8 có đáp án

Đề thi trắc nghiệm tiếng Anh lớp 8 dưới đây sẽ cung cấp cho các em những tài liệu học tiếng Anh bổ ích nhất. Đề thi tiếng Anh lớp 8 có đáp án này sẽ là nguồn tài liệu học phong phú nhất cho các em học sinh lớp 8.

Đề thi tiếng Anh lớp 8 có đáp án – đề trắc nghiệm

Để hoàn thành chương trình học tiếng Anh lớp 8 các em có thể tham khảo thêm nhiều bài tập tiếng Anh, bài thi tiếng Anh tại English4u.com.vn nhé!

Bài 1: Chọn đáp án đúng nhất hoàn thành câu

1.The sun . . . . . . . . . . . . . . . in the east.

a.rise                     b. rose                       c. rises                    d. rising

2.’Which girl is Celis?’ ‘She’s the one with______’

a.long curly black hair                             b. curly long black hair

c.long black curly hair                             d. curly black long hair

3.Tom is very shy but his sister is outgoing.

a.humorous           b. reserved                c. hard-working        d. sociable

4.She shouldn’t get married yet; she . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

a.is not old enough                                 b. was not old enough

c.is not enough old                                 d. was not enough old

5.No, you can’t go to holiday by yourself! You aren’t . . . . . . . . . . . . !

a.very old               b. too old                  c. old enough             d. enough old

6.She was a very_____child.

a.health                  b. healthy                  c. healthily                 d. healthiness

7.That man seems . . . . . . . . . . . . . . .

a.happy                  b. happily                  c. happiness              d. be happy

8.What does your brother . . . . . . . . . . . . . . ?

a.look like               b. look as                  c. be like                    d. as

9.Will she be annoyed that you forgot to phone?

a.displeased           b. pleased                 c. please                   d. pleasure

10.Dave has a good______of humor.

a.sense                  b. scene                     c. scent                     d. cent

Bài 2: Chọn đáp án đúng nhất

My (1)_____friend is Natalie. She (2)_______intelligent, (3)_____fun to be with, and honest. She’s short and slim and she has (4)______and brown eyes. I think she is (5)______

1.a. best              b. most                            c. closest                 d. nearest

2.a. was               b. were                            c. is                         d. are

3.a. humor           b. annoy                         c. kind                      d. peace

4.a. short curly brown hair                           b. short brown curly hair

c.curly short brown hair                           d. curly brown short hair

5.a. beautiful        b. lovely                          c. pretty                   d. all are correct

Bài 3: Đọc đoạn văn và trả lời câu hỏi

Nich Johnson live with his parents, and his sister. They live in Wembley, in north London. Nick’s mum is called Sue. She works in a supermarket. His dad is called Jim and he works in a bank. Nick’s sister is called Tracy. She is nine years old. There is also a dog in the family. His name is Fred.

1.How many people are there in Nick Johnson’s family?

a.2                          b. 3                                 c. 4                         d. 5

2.Where does Nick’s family live?

a.America               b. England                      c. Scotland            d. Australia

3.Which does the word ‘his’ in line 5 refer to?

  1. Nick’s mother b. Nick’s sister c. Nick’s dog         d. Nick’s cousin

4.What’s Nick’s sister’s name?

a.Sue                       b. Jim                             c. Tracy                d. Fred

5.Which of the following is not true?

a.Nick’s family live in London.

b.Nick’s father works in a bank

c.Nick’s mother works in a supermarket.

d.Nick’s sister is five years old.

Bài 4: Chọn từ phát âm khác nhất

1.a.planet             b. character             c. happy                  d. classmate

2.a.letter               b. twelve                  c. person                d. sentence

3.a.humor             b. music                   c. cucumber           d. sun

4.a.enough           b. young                   c. country               d. mountain

5.a.sociable          b. ocean                   c. receive               d. special

Đấp án

Bài 1:

1.c           2. a          3. d             4. a             5. c

6.b        7. a        8. a          9. a          10. a

Bài 2:

1.a        2. c        3. c            4. a          5. d

Bài 3:

1.c          2. b     3. c           4. c          5. d

Bài 4:

1.d            2.c          3.              4.d             5.c

Những đề thi tiếng Anh lớp 8 có đáp án chúng tôi sẽ cập nhật liên tục. Hi vọng đây là tài liệu giúp cá em học sinh lớp 8 học tiếng Anh hiệu quả nhất.

Categories: Bí Quyết Tiếng Anh, Ngữ Pháp Tiếng Anh, Phát Âm Tiếng Anh, Tài Liệu Tiếng Anh, Tiếng Anh Giao Tiếp, Từ Vựng Tiếng Anh, Uncategorized,
Tags:
Bài tập tiếng Anh lớp 9 có đáp án
Bộ đề thi tiếng Anh THPT Quốc gia 2015
Tác giả

Bài tập tiếng Anh lớp 9 có đáp án

Bài tập tiếng Anh lớp 9 có đáp án

Tìm hiểu về tài liệu tiếng Anh cho học sinh THCS thì bài tập tiếng Anh lớp 9 có đáp án là một bài tập cần thiết cho các em học sinh củng cố kiến thức đã học. Học tiếng Anh lớp 9 qua những dạng bài tập tiếng Anh sau đây sẽ hỗ trợ các em nắm vững kiến thức đã học hiệu quả hơn.

Bài tập tiếng Anh lớp 9 có đáp án

Trong phần bài tập tiếng Anh lớp 9 có đáp án này, chúng tôi sẽ gửi tới các bạn những bài tập nằm trong chương trình học tiếng Anh THCS kèm lời giải.

 

Bài 1: Viết lại câu không thay đổi nghĩa

1.It isn’t necessary to finish the work to day.

You don’t ………………………………………………………………………………………………………………..

2.Sally finally managed to get a job.

Sally finally succeeded ……………………………………………………………………………………………..

3.That’s the last time I go to that restaurant.

I certainly………………………………………………………………………………………………………..

4.”I advise you to take a holiday,” the doctor continued.

You’d …………………………………………………………………………………………………………………….

5.If you don’t rest yourself you really will be ill.

Unless …………………………………………………………………………………………………………………….

6.I should like someone to take me out to dinner.

What I should ………………………………………………………………………………………………………………

7.Martin may not be very well but he still manages to enjoy life.

Martin’s poor ………………………………………………………………………………………………………………….

8.They’ll have to take the dog on holiday with them.

They can’t leave ………………………………………………………………………………………………………………

9.My aunt got heavily stressed because her marriage broke up.

The break-up of the marriage …………………………………………………………………………………….

10.I can’t believe that he passed the exam.

I find……………………………………………………………………………………………………………….

Bài 2: Viết lại câu với từ cho sẵn không làm thay đổi nghĩa

1.When did you first know him?

How …………………………………………………………………………………………………………………….

2.Their trip lasted three day.

They had …………………………………………………………………………………………………………………….

3.It may rain hard this afternoon, so take the rain coat with you.

In case …………………………………………………………………………………………………………………….

4.She had to do the washing up but she didn’t.

She forgot……………………………………………………………………………………………………………

5.English id easy to learn.

It …………………………………………………………………………………………………………………….

6.Don’t leave the lights on all night, you will waste electricity.

If …………………………………………………………………………………………………………………….

7.The furniture was too old to keep.

It was …………………………………………………………………………………………………………………….

8.Gary is the best guitarist in her class.

No one else …………………………………………………………………………………………………………………….

9.Since the invention of computer, people have saved a lot of time.

Since the computer was ……………………………………………………………………………………………………………

10.It’s necessary for everybody to clean up their neighborhood once a week.

Everybody …………………………………………………………………………………………………………………….

Bài 3: Viết lại câu với từ cho sẵn không làm thay đổi nghĩa của câu

1.He can’t afford to buy the car.

The car………………………………. ……………………………………………………………………

2.Shirley didn’t begin to read until she was eight.

It wasn’t………………………………. ………………………………………………………………………

3.Mrs. Taylor regretted buying the second –hand washing-machine.

Mrs. Taylor wished………………. ……………………………………………………………………

4.Nobody can deny that she has a beautiful voice.

It………………………………………………. …………………………………………………………….

5.Jane is the tallest girl in her class .

Nobody…………………………………………. …………………………………………………………….

6.They couldn’t find the manager anywhere .

The manager was……………………… ……………………………………………………………………

7.Their teacher is making them study hard .

They ………………………………………… ……………………………………………………………

8.As I get older , I want to travel less.

The older ………………………………… …………………………………………………………………

9.I have never been to Liverpool in my life .

Never …………………………………………….. ………………………………………………………..

10.My father speaks very little French .

My father speaks hardly …………………………. ………………………………………………….. .

Bài 4: Viết lại câu giữ nguyên nghĩa

1.This is the fastest way to get to the city center.

There …………………………………………………………………………………………………………………….

2.If anyone succeeds in solving the problems, it will probably be him.

He is the most …………………………………………………………………………………………………………………….

3.We arrived too late to see the first film.

We didn’t …………………………………………………………………………………………………………………….

4.”Would you mind not smoking in here?”

I’d rather …………………………………………………………………………………………………………………….

5.He wrote the letter in two hours.

It took …………………………………………………………………………………………………………………….

6.”Why don’t we go out for a walk?”

My father suggested …………………………………………………………………………………………………………………….

7.In spite of his age, Mr. Benson runs 8 miles before breakfast.

Though …………………………………………………………………………………………………………………….

8.I was very interested in our conversation.

It was interesting …………………………………………………………………………………………………………………….

9.Why did you do that ?

Whatever …………………………………………………………………………………………………………………..?

10.These bookshelves are my own work.

I made …………………………………………………………………………………………………………………….

Bài tập tiếng Anh lớp 9 có đáp án 1

Đáp án bài tập tiếng Anh lớp 9

Bài 1: Viết lại câu không thay đổi nghĩa

1.You don’t have to finish the work today.

2.Sally finally succeeded in getting a job.

3.I certainly won’t go to that restaurant any more.

4.You’d better take a holiday.

5.Unless you rest yourself you really will be ill.

6.What I should like is being/ to be taken out to dinner.

7.Martin’s poor health doesn’t / can’t prevent / stop him (from) enjoying life.

8.They can’t leave their dog behind when they go/are on holiday.

9.The break-up of the marriage made my aunt heavily stressed.

10.I find it hard to believe that he passed the exam.

Bài 2: Viết lại câu với từ cho sẵn không làm thay đổi nghĩa

1.How long have you known him

2.They had a three-day trip

3.In case it rain hard this afternoon, take the rain coat with you

4.She forgot doing the washing up

5.It is easy to learn English

6.If you leave the lights on all night, you will waste electricity

7.It was such old furniture that we couldn’t keep it

8.No one else in Gary’s class plays the guitar as well as her

9.Since the computer was invented, people have saved a lot of time.

10.Everybody needs to clean up their neighborhood once a week

Bài 3: Viết lại câu với từ cho sẵn không làm thay đổi nghĩa của câu

1.The car is too expensive for him to buy.

2.It wasn’t until Shirley was eight years that she began to read.

3.Mrs Taylor wished she hadn’t bought the second – hand washing – machine.

4.It can’t be denied that she has the beautiful voice.

5.Nobody in Jane’s class is as tall as her.

6.The manager was no where to be found.

7.They are being made to study hard.

8.The older I get, the less I want to travel.

9.Never have I been to Liverpool in my life.

10.My father speaks hardly any French.

Bài 4: Viết lại câu giữ nguyên nghĩa

1.There’s no faster way than this to get to the city center.

2.He is the most likely person to succeed in solving the problems.

3.We didn’t arrive early enough to see the first film.

4.I’d rather you didn’t smoke in here

5.It took him 2 hours to write the letter.

6.My father suggested we should go out for a while.

going out for a while.

7.Though Mr.Benson is old, He runs 8 miles before breakfast.

8.It was interesting to talk to you.

9.Whatever did you do that for ?

10.I made these bookshelves myself.

Những bài tập tiếng Anh lớp 9 có đáp án sẽ được chúng tôi cập nhật trong bộ tài liệu tiếng Anh. Các bạn hãy chú ý tham khảo thường xuyên nhé. Chúc các bạn và các em học sinh học tiếng Anh hiệu quả.

Categories: Bí Quyết Tiếng Anh, Ngữ Pháp Tiếng Anh, Phát Âm Tiếng Anh, Tài Liệu Tiếng Anh, Tiếng Anh Giao Tiếp, Từ Vựng Tiếng Anh, Uncategorized,
Tags:
Bài tập tiếng Anh lớp 8 unit 2
Đề thi tiếng Anh lớp 8 có đáp án – đề trắc nghiệm
Tác giả

Bài tập tiếng Anh lớp 8 unit 2

Bài tập tiếng Anh lớp 8 unit 2

Trong phần trước các em đã được tìm hiểu bài tập tiếng Anh lớp 8 unit 1, trong nội dung bài hôm này các em sẽ tiếp tục tìm hiểu thêm về bài tập tiếng Anh lớp 8 unit 2. Đây là một trong những chương trình học tiếng Anh lớp 8 với bộ tài liệu tiếng Anh theo chuẩn chương trình tiếng Anh cho THCS.

Bài tập tiếng Anh lớp 8 unit 2

 

Bài 1: Chọn đáp án đúng nhất điền vào chỗ trống

1.We are going to visit my American aunt_______ .

a.next Wednesday                     b. last Wednesday               c. at Wednesday                d. in Wednesday

2.I went upstairs to bed.

a.to or on a higher floor of a building

b.to or on a lower floor of a building

c.in or to the inside of something

d.in or to a place that is not inside a building

3.Are Chris going to close his shop early ________?

a.last night                               b. tonight                                   c. last month                      d. yesterday

  1. ______ Rome next week?

a.Will they visit                     b. Are they going to visit

c.Are they visiting                d. all are correct

5.I can see something moving out_______.

a.here                                    b. there                                      c. Near                               d. nearby

6.We all have our favorite _____ of doing certain things.

a.roads                              b. paths                                       c. ways                            d. streets

7.I can’t reach him by phone.

a.arrive at                          b. achieve                                  c. contact                         d. come to

8.She came _____ with a new idea for increasing sales.

a.in                                   b. on                                            c.to                                 d. up

9.He agreed_______ our suggestion.

a.of b. to                                              c. in                              d. for

10.Let’s go to the theater this evening.

a.Let me                                   b. Let us                                 c.You should       d. Would you like

Bài 2: Hoàn thành bài hội thoại

Dear sir,

I (1) ______ Alexandria with my brother from October 21st to 23rd. Have you got a double room with a shower for these dates? How (2) _____ is the room?

We would like a (3) _____ facing the sea, if it is possible. (4)______ there a restaurant in the hotel? We don’t eat meat (5) _____ ,we like all other kinds of food.

We are arriving in Alexandria (6)______ about six o’clock on Friday (7) _____ . We plan to leave the hotel (8)_______ Sunday morning.

I look forward to hearing from you soon.

Yours faithfully,

James Brown

1.a. visit

b visits

c.am visiting

d.visited

2.a. much

b.many

c.lot

d.more

3.a. room

b.hotel

c.house

d.flat

4.a. Are

b.Is

c.Flave

d.Do

5.a. because

b.but

c.however

d.a & b are correct

6.a. in

b.at

c.on

d.when

7.a. morning

b.evening

c.night

d.a & b

8.a. in

b.at

c.on

d.since

 

Bài 3: Đọc hiểu và chọn đáp án đúng

Jim,

Meg Shaw called. She and her family want to go to Bar Harbor, Maine, from July 19 to 26. Their two children are three and five, so they need baby-sitting. They want a hotel with a restaurant, but they’d also really like a refrigerator in the room.

The Shaws are very interested in exercise. They like to play tennis and swim, and they really want a health club. They’d like to spend under $1,000 for the week. Please call Meg with some recommendations. Her number is 721-8297. Nellie

baby-sitting (n): việc giữ trẻ hộ refrigerator (n): tủ lạnh

recommendation (n): lời khuyên; lời gợi ý

1.This is a/ an _____ .

a.letter                        b. paragraph                        c. dialogues                  d. telephone message

2.How many people are there in Meg Shaw’s family?

a.two                          b. three                                   c. four                            d. five

3.What do the Shaws want?

a.They want to go to Bar Harbor, Maine, from July 19 to 26.

b.They want a hotel with a restaurant.

c.They want a health club.

d.all are correct.

4.Which sport do the Shaws like?

a.tennis                          b. soccer                          c. swimming                      d. a & c are correct

5.What do you think Jim does?

a.He’s a tennis player.                           b. He’s a hotel clerk.

c.He’s a travel agent.                             d. He’s a swimmer.

Bài 4: Chọn những từ gạch chân có phát âm khác

1.a. patient                        b. address                            c. assistant                           d. distance

2.a. fishing                         b. cousin                              c. invent                               d. furniture

3.a. conduct                      b. customer                           c. upstairs                            d. introduce

4.a. upstairs                     b. fair                                    c. straight                               d. downstairs

5.a. face                             b.city                                   c. center                                  d. commercial

Bài tập tiếng Anh lớp 8 unit 2 nằm trong bộ tài liệu học tiếng Anh đầy đủ nhất được chúng tôi chia sẻ trong những bài tiếp theo. Các bạn có thể tham khảo thêm những dạng bài tập tiếng Anh lớp 8 khác nữa trong các bài giới thiệu sau nhé!

Categories: Bí Quyết Tiếng Anh, Ngữ Pháp Tiếng Anh, Phát Âm Tiếng Anh, Tài Liệu Tiếng Anh, Tiếng Anh Giao Tiếp, Từ Vựng Tiếng Anh, Uncategorized,
Tags:
Bài tập tiếng Anh lớp 8 unit 1
Bài tập tiếng Anh lớp 9 có đáp án
Tác giả

Bài tập tiếng Anh lớp 8 unit 1

Bài tập tiếng Anh lớp 8 unit 1

Bài tập tiếng Anh lớp 8 unit 1 nằm trong bộ tài liệu học tiếng Anh cho chương trình tiếng Anh THCS. Những bài tập tiếng Anh lớp 8 unit 1 dưới đây hi vọng có thể giúp được các em học sinh có thêm nguồn tài liệu tiếng Anh để ôn tập tiếng Anh hiệu quả.

Bài tập tiếng Anh lớp 8 unit 1

 

Bài 1: Tìm dạng đúng của từ trong ngoặc

Nien (be) _____ Hoa’s next-door neighbor in Hue. She (be) _____ very beautiful. She (have) _____ big brown eyes and a lovely smile. Last week, she (go) _____ to Ha Noi (visit) _____ Hoa. They (travel) _________ around the city and (see) _____ a lot of interesting places. Nien (think) _________ Ha Noi (be) _____ beautiful but also noisy and busy, so she (not like) _________ (live) _________ there.

Bài 2: Cho dạng đúng của từ trong ngoặc

1.People in my country are very warm and (friend) ___________ .

2.An (orphanage) ____________ is a child whose parents are dead.

3.L.A Hill is a (humor) ____________ writer.

4.I’m (extreme) ___________ sorry for the delay.

5.She looks more (beauty) ___________ than her sister.

6.They were very (luck) ____________ to survive a shipwreck.

7.I love the (peaceful) ___________of summer evenings in the countryside.

8.Those cats look (love) ____________.

 

Bài 3: Chọn đáp án đúng nhất

1.The sun …………… in the east.

a.rise                 b. rose                c. rises                   d. rising

2.’Which girl is Celis?’ ‘She’s the one with______’

a.long curly black hair                  b. curly long black hair

c.long black curly hair                  d. curly black long hair

3.Tom is very shy but his sister is outgoing.

a.humorous                 b. reserved                 c. hard-working                d. sociable

4.She shouldn’t get married yet; she ……………………

a.is not old enough                               b. was not old enough

c.is not enough old                               d. was not enough old

5.No, you can’t go to holiday by yourself! You aren’t …………!

a.very old                         b. too old                   c. old enough                       d. enough old

6.She was a very_____child.

a.health                              b. healthy                    c. healthily                           d. healthiness

7.That man seems ……………

a.happy                               b. happily                   c. happiness                           d. be happy

8.What does your brother …………..?

a.look like                             b. look as                     c. be like                                  d. as

9.Will she be annoyed that you forgot to phone?

a.displeased                      b. pleased                      c. please                                  d. pleasure

10.Dave has a good______of humor.

a.sense                              b. scene                          c. scent                                  d. cent

Bài 4: Đọc đoạn văn và chọn đáp án đúng

Nich Johnson live with his parents, and his sister. They live in Wembley, in north London. Nick’s mum is called Sue. She works in a supermarket. His dad is called Jim and he works in a bank. Nick’s sister is called Tracy. She is nine years old. There is also a dog in the family. His name is Fred.

1.How many people are there in Nick Johnson’s family?

a.2                                    b. 3                            c. 4                            d. 5

2.Where does Nick’s family live?

a.America                       b. England                 c. Scotland                 d. Australia

3.Which does the word ‘his’ in line 5 refer to?

a.Nick’s mother                b. Nick’s sister           c. Nick’s dog              d. Nick’s cousin

4.What’s Nick’s sister’s name?

a.Sue                           b. Jim                              c. Tracy                     d. Fred

5.Which of the following is not true?

a.Nick’s family live in London.                                 b. Nick’s father works in a bank

c.Nick’s mother works in a supermarket.                d. Nick’s sister is five years old.

Bài 5: Sắp xếp thành câu hoàn chỉnh

1.enough/ Jane/ stay / to/ alone/ old/ isn’t/ at home.

…………………………………………………………………………………………………………………….

2.you/ going/ to/ are/ what/ do /next weekend?

…………………………………………………………………………………………………………………….

3.she/ hair/ black/ has/ long/ straight.

…………………………………………………………………………………………………………………….

4.in the east/ rises/ sun/ the/ in the west/ sets/ and.

…………………………………………………………………………………………………………………….

5.table/ large/ was/ in the kitchen/ there/ a/ wooden/ round.

…………………………………………………………………………………………………………………….

6.awful/ an/ what/ house!

…………………………………………………………………………………………………………………….

Những bài tập tiếng Anh lớp 8 unit 1 trên đây hi vọng đã cung cấp cho các em những dạng bài tập tiếng Anh bổ ích nhất, giúp các em học tiếng Anh hiệu quả hơn. Chúc các em học tiếng Anh nhanh và hiệu quả!

Categories: Bí Quyết Tiếng Anh, Ngữ Pháp Tiếng Anh, Phát Âm Tiếng Anh, Tài Liệu Tiếng Anh, Tiếng Anh Giao Tiếp, Từ Vựng Tiếng Anh, Uncategorized,
Tags:
Bài tập tiếng Anh lớp 8 unit 3
Bài tập tiếng Anh lớp 8 unit 2
Tác giả

Bài tập tiếng Anh lớp 8 unit 3

Bài tập tiếng Anh lớp 8 unit 3

Những bài tập tiếng Anh lớp 8 theo unit nằm trong bộ tài liệu tiếng Anh lớp 8 cho học sinh THCS. Bài tập tiếng Anh lớp 8 unit 3 dưới đây sẽ giúp các em có thêm tài liệu ôn tập tiếng Anh hiệu quả nhất.

Bài tập tiếng Anh lớp 8 unit 3

 

Bài 1: Chia động từ đúng

1.The sun (rise)_________________ in the east.

2.The Moon (not move)_________________around the Sun.

3.They (make) _________________things from metal

4.I (visit) _________________our village every week

5.______ water (boil)___________ at 1000C?

Bài 2: Chọn đáp án đúng điền vào chỗ trống

1.She felt and hurt_______.

a.her                              b. herself               c. himself                d. myself

2.They bought ______ a new car.

a.theyseif                         b. theyselves      c. themselves          d.themself

3.They _____ talk in the library.

a.mustn’t                       b. don’t have to      c. shouldn’t to           d.needn’t to

4.He ______ wear a suit to work but he usually does.

a.doesn’t have to           b. mustn’t               c. have to                d.must

  1. _____ not ask Kate to go with you?

a.When                           b. Why                     c. What                 d. Who

6.I asked Sara ______ me to the station.

a.drive                           b. drives                     c. to drive            d.driving

7.Her parents won’t let her_______ with her friends.

a.go out                         b. goes out                c. to go out            d.going out

8.It takes a long time ______ a language.

a.learn                         b. to learn                   c.learning               d.learns

9.From the tower, they looked down on the city________ .

a.above                       b. beneath                   c.over                       d.next

10.Our lives depend on _____ .

a.electric                     b. electricity                  c.electrically               d.electrical

 

Bài 3: Chia động từ

1.You (study)_________________at school now.

2.Lan (not watch) _________________TV at the moment.

3.My mum (cook)_________________lunch at the present.

4.They (play) _________________soccer at the stadium.

5._______She (clean)_____________the floor now?

6.We (not play) _________________soccer tomorrow afaternoon.

7.She (come)_________________to Vietnam next month.

8.Mrs. Smith (help)_________________us finish this book.

9._______they (fly) _________to Paris this month?

  1. What ______ you _______ in two months?

Bài 4: Đọc hiểu và chọn đáp án đúng

I live in a house near the sea. It’s an old house, about 100 years old, and it’s very small. There are two bedrooms upstairs but no bathroom. The bathroom is downstairs next to the kitchen and there’s a living room where there is a lovely old fireplace. There’s a garden in front of the house.

The garden goes down to the beach and in spring and summer there are flowers everywhere. So, I have a lot of visitors. My city friends often stay with me.

I love my house for many reasons: the garden, the flowers in summer, the fire in winter, but the best thing is the view from my bedroom window.

1.Where does the author live?

a.near the sea               b. in the country             c. in the city           d. a & b

2.How many rooms are there in his/ her house?

a.two                               b. three                           c. four                   d. five

3.There’s a garden _____ the house.

a.before                        b. behind                          c. beside            d. beneath

4.The author loves the house because of _____

a.the garden                 b. the flowers in summer

c.the fire in winter         d. all are correct

5.What does the author like best?

a.the lovely old fireplace                                  b. the garden

c.the flowers in spring and summer                 d. the viewfrom his/ her bedroom window.

Bài 5: Viết lại câu

1.My house is in the front of the school.

My school____________________________

2.Remember to do exercises before going to school.

Don’t____________________________

3.Nga isn’t fat and Mai isn’t either.

Both____________________________

4.It’s difficult to learn English.

Learning_________________________

5.She is thirteen years old.

Her_________________________________

6.Nam is more intelligent than his friend.

Nam’s friend_____________________________

Trên đây là bài tập tiếng Anh lớp 8 unit 3 với những dạng bài tập tiếng Anh dành cho các em học tiếng Anh THCS. Những tài liệu học tiếng Anh trên đây hi vọng đã giúp các bạn trong quá trình học tiếng Anh.

Categories: Bí Quyết Tiếng Anh, Ngữ Pháp Tiếng Anh, Phát Âm Tiếng Anh, Tài Liệu Tiếng Anh, Tiếng Anh Giao Tiếp, Từ Vựng Tiếng Anh, Uncategorized,
Tags:
Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 6 học kì 2
Bài tập tiếng Anh lớp 8 unit 1
Tác giả

LarTheme