Author

Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 6 học kì 2

Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 6 học kì 2

Học tiếng Anh lớp 6 qua những dạng bài kiểm tra tiếng Anh là một cách học thú vị cho tiếng Anh THCS. Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 6 học kì 2 dưới đây nằm trong bộ tài liệu học tiếng Anh mà chúng tôi gửi tới các bạn và các em học sinh THCS. Hi vọng những tài liệu tiếng Anh này sẽ giúp các em học tiếng Anh hiệu quả hơn.

Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 6 học kì 2

 

I.Đọc và trả lời câu hỏi

Miss Hoa lives in a house in the city. She works in a school in the mornings. She is a teacher. In the mornings, she has breakfast at seven and leaves the house at eight. She starts work at eight thirty. Her house is near the school so she goes to work by bike. She has lunch at twelve o’clock.

1.Where does Miss Hoa live?

……………………………………………………………………………………………….

2.What does she do?

……………………………………………………………………………………………….

3.Does she have breakfast at seven?

………………………………………………………………………………………………..

4.What time does she start work?

………………………………………………………………………………………………..

 True (T) or fasle(F)? (1p):

1.She works in a school.2.She is a nurse.

3.She goes to work by car.

4.She has lunch at half past eleven.

____________

______

______

II.Chọn đáp án đúng

1.………….  are you? – I’m fine, thanks.

        A.How old                       B. How                         c. What                          

2.………….. peole are there in your family? – There are four.

       A.How                             B. How many                 C. What

3.Nam …………..to school everyday.

       A.goes                              B. going                        C. go                                

4.My friends go to school …………… bike.

       A.on                                 B. in                              C. by

 

III. Sử dụng từ trong ngoặc để hoàn thành đoạn văn sau:

 at           is          her       she           music       watching        gets            by        reads

 

Mai is a student. She ….(0)…… in class 6A. Every morning, she  …(1)…….up at half past six. ……(2)……. has breakfast at a food store and she goes to school ……(3)…..bike. Now she is ……(4)……..television in the living room. At eight o’clock in the evening, she  does ……(5)……housework. After that, she ……(6)……book. Then she listens to ……(7)……. She goes to bed ……(8)……. half past ten.

0._________is__________1. ____________________

2. ____________________

3. ____________________

4. ____________________

5. ____________________

6. ____________________

7. ____________________

8. ____________________

 

IV.Sử dụng thì hiện tại tiếp diễn để hoàn thành câu với động từ trong ngoặc

Ex: I am watching TV now.She  is playing badminton with her friend.

1.They   _____      ____________  to work by car.

2.He   _____      ____________  to music.

3.Nga and Huong _____      ____________  their homework.

4.I _____      ____________  to Ha Noi by plane.

(watch)(play)

(go)

(listen)

(do)

(travel)

V.Viết lại câu hoàn chỉnh

Ex:  My/ this/ father/ is.               This is my father.

  1. is/ a/ there/ lake/ my house/  near.

…………………………………………………………………………………………………..

2.the house/ there/ trees and flowers/ are/ in front of.

…………………………………………………………………………………………………..

3.we/ walking/ to/ are/ school.

…………………………………………………………………………………………………..

4.work/ how/ Miss Nga/ does/ travel/ to?

…………………………………………………………………………………………………..

Hi vọng với đề kiểm tra tiếng Anh lớp 6 học kì 2 này sẽ giúp các bạn và các em học sinh có được tài liệu học tiếng Anh phù hợp, ôn tập tiếng Anh hiệu quả. Chúc các bạn và các em học tiếng Anh thành công!

Categories: Bí Quyết Tiếng Anh, Ngữ Pháp Tiếng Anh, Phát Âm Tiếng Anh, Tài Liệu Tiếng Anh, Tiếng Anh Giao Tiếp, Từ Vựng Tiếng Anh, Uncategorized,
Tags:
Đề thi tiếng Anh Đại học 2015
Bài tập tiếng Anh lớp 8 unit 3
Tác giả

Đề thi tiếng Anh Đại học 2015

Đề thi tiếng Anh Đại học 2015

Trong bộ đề thi tiếng Anh Đại học 2015 đang được nhiều bạn học sinh tìm kiếm làm tài liệu học tiếng Anh. Trong nội dung bài viết này chúng tôi sẽ gửi tới các bạn những đề thi tiếng Anh Đại học 2015, hi vọng bộ tài liệu tiếng Anh này có thể giúp các bạn học tiếng Anh hiệu quả.

Đề thi tiếng Anh Đại học 2015

 

KỲ THI TRUNG HỌC PHỔ THÔNG QUỐC GIA NĂM 2015

Môn: TIẾNG ANH

Thời gian làm bài: 90 phút, không kể thời

(Đề thi có 06 trang)

Mã đề thi 931

SECTION A (8 points)

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

Question 1: A. supported       B. finished              C. noticed             D. approached

Question 2: A. teach              B. break                 C. deal                  D. clean

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to to indicate the word that differs from the other three in the position of primary stress in each of the following question.

Question 3: A. oceanic           B. advantageous           C. compulsory           D. influential

Question 4: A. instrument       B. recipe                     C commitment            D. candidate

Question 5: A. contain            B. conquer                  C conserve                  D. conceal

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions.

Question 6: The receptionist… answered the phone, told me that the director was out.

A.who                       B. whose                    C. that                      D. whom

Question 7: Students will not be allowed into the exam room if they……their student cards.

  1. don’t produce B. didn’t produce C. produced             D. hadn’t produced

Question 8:……the salesman promised to exchange the detective CD player for a new one, they insisted on getting a refund.

A.And                       B. But                         C. Although              D. Despite

Question 9: Changes have been made in our schooling program. As a result, young children…… do homework any more.

A.couldn’t                  B. needn’t                  C. oughtn’t               D. haven’t

Question 10: Although MERS (Middle East Respiratory Syndrome) spreeds through close contact with sick people, not through the air, many people still avoid…..to crowded places.

A.having gone          B. going                     C. to go                    D. gone

Question 11: A large number of inventions and discoveries have been …..accident.

A.in                           B. by                          C. at                         D. on

Question 12: The headmaster has decided that three lecture halls……in our school next semester.

A.will be building       B. will build               C. are being built       D. will be built

Question 13: After the new technique had been introduced, the factory produced ……cars in 2014 as the year before.

A.twice as many       B. twice many as       C. as many twice       D. as twice many

Question 14: It is…..of businessmen to shake hands in formal meetings.

A.familiar                  B. ordinary                 C. common                D. typical

Question 15: John has finally found a new job after being…..for three months.

A.out of reach            B. out of order           C. out of work             D. out of mind

Question 16: Nguyen Thi Anh Vien performed so well the 28th Sea Games Women’s 200m butterfly that none of her rivals could…..her.

A.look up to               B. come up to           C. catch up with         D. put up with

Question 18: Jane really loves the……, jewelry box that her parents gave her as a birthday present.

A.wooden brown nice                                 B. nice wooden brown

C.brown wooden nice                                 D. nice brown wooden

Question 19: When asked about their preference for movies, many young people say that they are in favour……science fiction.

A.with                         B. of                         C. in                           D. for

Question 20: Global warming will result……crop failures and famine.

A.in                            B. from                     C. of                           D. to

Question 21:……at school yesterday when we were informed that there was no class due to a sudden power cut.

A.We have hardly arrived                          B. We had arrived hardly

C.Hardly we had arrived                            D. Hardly had we arrived

Question 22: Such characters as fairies or witches in Walt Disney animated cartoons are purely…….

A.imaginary                B. imaginative         C. imagining              D. imaginable

Question 23: Ken and Tom are high-school students. They are discussing where their study group will meet. Select the most suitable response to fill in the blank.

Ken: “Where is our study group going to meet next weekend?” Tom: “………..”

A.Studying in a group is great fun.                            B. We are too busy on weekdays.

C.Why don’t you look at the atlas?                            D. The library would be best.

Question 24: Mike and Lane are university students. They are talking about Lane’s upcoming high-school reunion. Select the most suitable response to fill in the blank.

Mike: “So, you have your fifth high-school reunion coming up?” Lane: “………..”

A.Oh, the school reunion was wonderful.                  B. No. You’re in no mood for the event

C.The food at the reunion was excellent.                  D. Yeah. I’m really looking forward to it.

Những đề thi tiếng Anh trên đây là những bộ đề thi của năm 2015. Hi vọng những tài liệu này sẽ giúp ích cho các bạn trong quá trình học anh văn của mình!

Categories: Bí Quyết Tiếng Anh, Ngữ Pháp Tiếng Anh, Phát Âm Tiếng Anh, Tài Liệu Tiếng Anh, Tiếng Anh Giao Tiếp, Từ Vựng Tiếng Anh, Uncategorized,
Tags:
Đề thi tiếng Anh vào lớp 10 chính thức 2009
Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 6 học kì 2
Tác giả

Đề thi tiếng Anh vào lớp 10 chính thức 2009

Đề thi tiếng Anh vào lớp 10

Đề thi tiếng Anh vào lớp 10 chính thức được Bộ Giáo dục và Đào tạo đưa ra trong kỳ thi tuyển sinh vào lớp 10 năm học 2008-2009. Hi vọng với bộ tài liệu tiếng Anh này sẽ giúp các em học sinh ôn tập tiếng Anh hiệu quả để chuẩn bị cho một kỳ thi tiếng Anh đạt thành tích cao nhất.

Đề thi tiếng Anh vào lớp 10 chính thức 2009

KỲ THI TUYỂN SINH VÀO LỚP 10 THPT

 NĂM HỌC 2008 – 2009

MÔN: TIẾNG ANH

I.Cho dạng đúng của động từ trong ngoặc để hoàn thành các câu sau. (2 điểm)

1.She (not see) __________ her sister for three months.

2.She (ask) __________ me if I came from Vietnam.

3.Listen to these foreigners! What language __________ they (speak) __________?

4.We will stay at home if it (rain) __________ .

II.Hãy chọn một từ thích hợp trong ngoặc để hoàn thành mỗi câu sau. (2 điểm)

1.She was really (impress, impressing, impressed, to impress) by the beauty of the city.

2.He was tired, (and, but, so, however) he took a rest before continuing his work.

3.She is very good (of, at, for, in) English.

4.We went on working (though, because, but, despite) it started to rain.

5.He suggests (doing, do, did, to do) morning exercises every day.

6.Neil Armstrong, (which, where, who, whose) walked on the moon, is an American.

7.The children felt (excited, excitement, excitedly, exciting) when Tet Festival was coming near.

8.You like watching movies on TV, (didn’t you, did you, do you, don’t you)?

III.Cho dạng đúng của từ trong ngoặc để hoàn thành mỗi câu sau. (1 điểm)

1.The accident happened because he drove ____. (care)

2.We often take part in many ____ activities at school. (culture)

3.The Internet has helped students study more ____. (effective)

4.I bought an _____ book last Sunday. (interest)

IV.Em hãy đọc kỹ đoạn văn sau, rồi trả lời các câu hỏi bên dưới. (2 điểm)

Peter is my pen pal. He is 15 years old. He lives in a house in London. He has lived in London for ten years. He is an excellent student. He always works hard at school and gets good marks. He loves learning Vietnamese in his free time. He often practices writing letters in Vietnamese. Sometimes he helps me to correct my writing, and sometimes I help him to correct his spelling mistakes. Next summer, he is going to visit Ho Chi Minh City with his family. I’m looking forward to seeing him soon.

Questions:

1.How old is Peter?

2.How long has he lived in London?

3.What does he love doing in his free time?

4.He is going to visit Ho Chi Minh City next summer, isn’t he?

Có rất nhiều những đề thi tiếng Anh vào lớp 10 của các tỉnh trên cả nước sẽ được chúng tôi cập nhật liên tục. Những tài liệu tiếng Anh này sẽ giúp các em học sinh ôn luyện tiếng Anh hiệu quả hơn và đạt thành tích mong muốn trong các kỳ thi.

 

Categories: Bí Quyết Tiếng Anh, Ngữ Pháp Tiếng Anh, Phát Âm Tiếng Anh, Tài Liệu Tiếng Anh, Tiếng Anh Giao Tiếp, Từ Vựng Tiếng Anh, Uncategorized,
Tags:
Đề thi tiếng Anh lớp 6 học kỳ 1 trường THCS Bình Giang
Đề thi tiếng Anh Đại học 2015
Tác giả

Đề thi tiếng Anh lớp 6 học kỳ 1 trường THCS Bình Giang

Đề thi tiếng Anh lớp 6 học kỳ 1 trường THCS Bình Giang

Đề thi tiếng Anh lớp 6 học kỳ 1 trường THCS Bình Giang là một trong những đề thi tiếng Anh thuộc  bộ tài liệu tiếng Anh cho học sinh THCS. Những đề thi tiếng Anh lớp 6 học kỳ 1 của các trường THCS khác chúng tôi sẽ cập nhật thường xuyên trong những bài viết sau.

Đề thi tiếng Anh của trường THCS Bình Giang này sẽ giúp các em ôn luyện và củng cố tiếng Anh hiệu quả hơn.

Đề thi tiếng Anh lớp 6 học kỳ 1 trường THCS Bình Giang

 

Trường THCS Bình Giang

Đề Thi Học Kì 1

Môn: Anh – Lớp 6

Thời gian làm bài 45 phút

I.LISTENING (2 points)

1.Listen and fill in the gaps

A: Excuse me. Where is the (1)………………………….?

B: Go to (2)……………………………… of this street. It’s on your right.

A: And where is the lower (3)…………………………. school?

B: It’s in (4)……………………… street. Take the (5)………………… right and it’s on your left.

A: Great! Where can I have some coffee?

B: “Quynh” Café is Tran Quang Dieu Street is a good one.

A: How can I (6)………………………….. there?

B: First turn left, then turn right. Go straight. It’s on your left.

A: How about an (7)……………………… gallery?

First take the (8)…………………….. left, then go to the end of Le Loi Street, and it’s on your right.

II.LANGUAGE FOCUS. (2 points)

1.Find the opposites of the words. (1 point)

cheap                    sad

quiet                   short

clean                     interesting

boring ><…………………

polluted    ><…………………

niosy ><…………………

happy ><…………………

2.Circle the correct answers to complete the blanks (1 point)

1.Tet is the ……………….time of the year.

A.busy       B. busier          C. busiest

2.You shouldn’t …………………fireworks at Tet

A.buy        B. to buy            C. buying

3.Today I………………… introduce some natural wonders of the world to you.

A.going to         B. will to            C. am going to

4.Shall we go………………..bike?

A.on            B. by                C. to

III.READING (2 points)

Read the text below

Ha Long Bay is in Quang Ninh Province. It has many islands and caves. The islands are named after things around us! In the bay you can find Rooster and Hen Island (Trong Mai Island) and even Man’s head Island (Dau Nguoi Island).

You must take a boat ride around the islands – it’s essential! Tuan Chau is the biggest island in Ha Long Bay. There you can enjoy great Vietnamese seafood. You can watch traditional dance. You can join exciting activities. Ha Long Bay is Vietnam’s most beautiful natural wonder.

1.Tick (P) which sentences are true (T) and which sentences are false (F) (1 point)

True  False

1.In Ha Long Bay, some of the islands look like people or animals.

2.Boat rides around the bay are not much fun.

3.Ha Long Bay is the number one natural wonder in Viet Nam.

4.The seafood in Ha Long Bay is not good.

2.Answer the questions (1 point)

1.Where is Ha Long Bay?

…………………………………………………………………………………

2.What can you do in Tuan Chau island?

…………………………………………………………………………………

IV.WRITING (2 points)

1.Rewrite the sentences, using the comparative or superlative (1 point)

1.Ho Chi Minh City is bigger than all the other cities in Viet Nam

-> Ho Chi Minh City is………………………………………………………..

2.Mekong River is longer than Red River

-> Red River is…………………………………………………………………

2.Write two sentences to talk about things you should do and shouldn’t do at Tet (1 point)

………………………………………………………………………………

Đây là tài liệu học tiếng Anh cho lớp 6 theo chuẩn chương trình học Quốc Gia. Các bạn có thể tham khảo thêm tài liệu học tiếng Anh tại English4u.com.vn để có thêm nhiều tài liệu bổ trợ kiến thức cho mình nhé. Đề thi tiếng Anh lớp 6 học kỳ 1 trên đây thuộc bộ tài liệu tiếng Anh lớp 6 chúng tôi sẽ cập nhật thường xuyên.

Categories: Bí Quyết Tiếng Anh, Ngữ Pháp Tiếng Anh, Phát Âm Tiếng Anh, Tài Liệu Tiếng Anh, Tiếng Anh Giao Tiếp, Từ Vựng Tiếng Anh, Uncategorized,
Tags:
Đề thi tiếng Anh vào lớp 6 năm 2014 trường THCS Lê Lợi
Đề thi tiếng Anh vào lớp 10 chính thức 2009
Tác giả

Đề thi tiếng Anh vào lớp 6 năm 2014 trường THCS Lê Lợi

Đề thi tiếng Anh vào lớp 6 trường THCS Lê Lợi

Đề thi tiếng Anh vào lớp 6 năm 2014 dưới đây sẽ là nguồn tài liệu học tiếng Anh giúp các em học sinh ôn tập tiếng Anh, chuẩn bị cho mình những kiến thức cần thiết để bước vào kỳ thi chuyển cấp quan trọng.

Đề thi tiếng Anh vào lớp 6 năm 2014

Bộ đề thi tiếng Anh lớp 6 này thuộc trường THCS Lê Lợi đưa ra để thi tuyển sinh đầu vào năm 2014. Những đề thi thuộc  các trường khác chúng tôi sẽ cập nhật thường xuyên.

 

Bài 1: Chọn đáp án đúng hoàn thành câu

1.What . . . .    . . . names ? – They’re  Mai and Nga .

A.are / their

B.is / your

C.are / they

D.Both (A) and (C)

2.Who are they ? – They  . . . . . . . my classmates .

A.be

B.is

C.am

D.are

3.There  are. . . . . . . . . ……….. students in my school this school year.

A.nine hundred  and ninety-nine

B.nine hundreds and ninety-nine

C.nine hundred ninety-nine

D.nine hundred and ninety-nines

4.How . . . . . … you ? I am twelve years old .

A.are

B.old are

C.is

D.old is

5.What ………..they………….. ? – They’re doctors .

A.do / do

B.does / do

C.do / does

D.does / does

6.What is this ?   This is . . . . . . . . . eraser.

A.a

B.the

C.an

D.Ø

7.Is this your class ? –  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ..

A.No, that’s a house

B.This is my class

C.No , that’s my class

D.No, this is a class

8.I am ………………… brother.

A.my

B.her

C.he

D.you

9.Where………… he ……….  ?

A.do / live

B.does / lives

C.do / lives

D.does / live

10.We live ………………Le Loi street………QuyNhonCity

A.on / in

B.at   / in

C.in  / in

D.to /in

11.How many………………. there in your school?

A.student –  is

B.students – are

C.students –  is

D.are –  students

12.Which word has  the final sound /s /.

A.armchairs

B.names

C.thanks

D.erasers

Bài 2: Đọc và trả lời câu hỏi

This is a photo of my family. This is my father. He’s 40 years old. He’s a doctor. And this is my mother. She’s 35. She’s a doctor, too.   These are my brother, Tom and my sister, Mary. Tom’s 10 and Mary’s 7. They’re students.

1.How many people are there in his family? ……………………………..…………………

2.How old is his father?……………………………..……………………………………….

3.What does his mother do?……………………………..…………………………………..

4.How old is his brother and his sister?……………………………..…………………….…

 

Bài 3: Viết các câu hỏi cho câu trả lời dưới đây

1.………………………………………?              –  I am eleven years old.

2.………………………………………  .?             – There are four people in my family.

3.……………………………………….?             –  My father is an architect.

4.……………………………………….?             – They are armchairs.

5.……………………………………….?             – No, it isn’t a pen. It’s a pencil.

6.………………………………………?              – My father’s name is Hoang.

Bài 4: Đổi các câu sau sang dạng số nhiều

1.This couch is old  → ……………………………..……………………………………

2.That  is Lan’s school bag.→ ……………………………..……………………………………

3.There is an eraser in my box.→……………………………..……………………………………

4.the student is in the classroom → ……………………………..……………………………………

5.What is that? It’s a pen. → ……………………………..……………………………………

6.It is a stereo.→ ……………………………..……………………………………

Bài 5: Đặt câu hỏi cho những từ gạch chân

1.Tom’s brother is twenty-two years old ? → ……………………………..……………………………

2.There is a couch in the room.  → ……………………………..……………………………

3.Hung lives in the city. → ……………………………..…………………………….

4.Thu’s father is an engineer. → ……………………………

Đề thi tiếng Anh và lớp 6 năm 2014 trên đây hi vọng sẽ trở thành tài liệu giúp các em học sinh ôn luyện tiếng Anh hiệu quả nhất. Chúc các em học tiếng Anh hiệu quả!

Categories: Bí Quyết Tiếng Anh, Ngữ Pháp Tiếng Anh, Phát Âm Tiếng Anh, Tài Liệu Tiếng Anh, Tiếng Anh Giao Tiếp, Từ Vựng Tiếng Anh, Uncategorized,
Tags:
Đề thi tiếng Anh học kì 2 lớp 6 có đáp án
Đề thi tiếng Anh lớp 6 học kỳ 1 trường THCS Bình Giang
Tác giả

Đề thi tiếng Anh học kì 2 lớp 6 có đáp án

Đề thi tiếng Anh học kì 2 lớp 6 có đáp án

Đề thi tiếng Anh học kì 2 lớp 6 có đáp án cung cấp cho các em hai đề thi tiếng Anh của hai trường THCS. Hai đề thi này hi vọng sẽ giúp các em có được bộ tài liệu tiếng Anh để ôn luyện tiếng Anh lớp 6 hiệu quả nhất.

Đề thi tiếng Anh học kì 2 lớp 6 có đáp án

Hai bộ đề thi dưới đây thuộc 2 trường THCS Đức Thạnh và trường THCS Dương Xá.

 

1.Đề thi tiếng Anh học kì 2 lớp 6 có đáp án trường THCS Dương Xá

Part A: Speaking (2,0ms)

Part B: Listening (2,0ms)

I.Mi and Nam are talking about what they will do if they become the president of the 3Rs club. Listen and fill one word in each gap to complete the table for their ideas. (1.0m)

Mi’s ideas Put a recycling bin in every (1) .………………………..………
(2) ………………………..…… energy – saving lights.
Nam’s ideas (3)…………………….………..students to go to school by bus.
Set up a gardening (4) …………………………….
  1. Listen again and write True (T) or False (F). (1.0m)
Statements T – F
1.Mi is from class 6A and Nam is from class 6E.2.Mi thinks, she will organize a few book fairs.

3.At book fairs, students can swap their new books.

4.Students can grow vegetables in the school garden.

1. ………….2. ………….

3. ………….

4. ………….

PART C:Language focus (2.0 ms)

Choose the best answer (A, B, C or D) to complete these sentences.

1.……………… the film is late, I will wait to watch it.

A.Because            B. When             C. But              D. Although

2.My father first ……………… Da Lat in 2010.

A.go                     B. went              C. visited           D. been

3.If the weather ……………… good, I ………………. camping with classmates.

A.is / go               B. is / will go      C. will be / go     D. will be / will go

4.Walking to school will help ……………… air pollution.

A.reduce              B. reuse            C. recycle          D. refill

5.My sister ……………… home for school yet.

A.didn’t leave        B. don’t leave     C. hasn’t left      D. isn’t leaving

Đáp án:

Part A: (2,0 điểm) – GV cho điểm nói của HS trong cả quá trình học.

Part B: (2,0 điểm) – Mỗi câu đúng được 0,25 điểm.

I.Mi and Nam are talking about what they will do if they become the president of the 3Rs club. Listen and fill one word in each gap to complete the table for their ideas. (1.0m)

Mi’s ideas Put a recycling bin in every (1) classroom.
(2) Buy energy – saving lights.
Nam’s ideas (3) Encourage students to go to school by bus.
Set up a gardening (4) group
  1. Listen again and write True (T) or False (F). (1.0m)

1.T              2. T                3. F                4. F

* Tape transcript: (The new Tieng Anh 6 – Unit 11: Skills 2 – Track 40)

Mi: I’m from class 6A. If I become the president of the 3Rs Club, firstly, I’ll talk to my friends about putting a recycling bin in every classroom.

Then we can reuse or sell the things we have in these bins. Secondly, if we get a lot of money from selling these things, we’ll buy energy- saving lights for every class. Finally, I’ll organize a few book fairs. There, students can swap their used books.

Nam: I’m from class 6E. If I become the president of the Club, I’ll encourage students to go to school by bus. It’ll be fun and save the environment. Next, I will set up a gardening group. We can grow flowers in our school garden. Finally, I’ll organize some uniform fairs. There, students can swap their used uniforms with younger or older students.

Part C: (2,0 điểm) – Mỗi câu đúng được 0,25 điểm

1.D. Although          3. B. is / will go           5. C. hasn’t left                 7. B. during

2.C. visited              4. A. reduce               6. C. most peaceful           8. B.cow

 

2.Đề thi tiếng Anh học kì 2 tiếng Anh lớp 6 có đáp án trường THCS Đức Thạnh

PART A. LISTENING: You will listen the passage about the 3R S club three times (2pts)

Section I: Listen and write T (True) or F (False). (1pt)

1.Mi thinks they can use the club fund to buy light bulbs for classes………..

2.At book fairs, student can swap their new books…………..

3.Nam thinks that it will be good if student go to school by bus………….

4.Student can grow vegetables in the school garden…………..

5.Used uniforms can be exchanged at uniform fairs………………

Section II: Listen again to fill in the gaps. (1pt)

Name MI NAM
Class 6A 6E
Idea 1 Put a (1)……………………….bin in every classroom Encourage students to use the ………..(4)
Idea 2 Buy energy – (2)………….. Have a gardening group
Idea 3 Have (3)………………………fairs Organize (5)……………. fairs.

PART B. USE OF ENGLISH (2pts)

Section I. Find the words which have a different sound in the underlined part. (0.4 pts)

1.A. ask                       B. plastic                       C. dad                       D. grandparents

2.A. clear                     B. dear                           C. hair                       D. here

Section II. Choose the correct answer (A, B, C or D) to complete each of the following sentences. (1 pt)

1.Hang is……………….in the class.

A.the most intelligent     B. the more intelligent      C. most intelligent      D. intelligentest

2.“……………….is in front of your house?” – “The movie theater is.”

A.Who                         B. What                          C. Where                   D. When

3.Long is a bad swimmer. He swims………………

A.bad                          B. badly                           C. good                     D. well

4.Lan ……………Ho Chi Minh City many times.

A.goes                        B. went                            C. has been               D. will go

5.In 2030, doctor robots …………………….help sick people.

A.can                          B. will be able to               C. could                     D. can’t

Section III. Supply the correct form of the words in brackets to complete the sentences (0,6 pt)

1.TV ………….……is a person who watches TV (view)

2.The Discovery channel makes ………………….fun for kids (educate)

3.…………………..causes floods. (deforest)

Đáp án

PART A. LISTENING: You will listen the passage about the 3R S club three times (2pts)

Section I: Listen and write T (True) or F (False). (1pt)

1.F          2. F           3. T           4. F           5. T

Section I: Listen again to fill in the gaps. (1pt)

1.recycling

2.saving light

3.book

4.bus

5.uniform

PART B. USE OF ENGLISH (2pts)

Section I. Find the words which have a different sound in the underlined part. (0.4 pts)

1.A          2. C

Section II. Choose the correct answer (A, B, C or D) to complete each of the following sentences.(0.6 pts)

1.A          2. C         3. B         4.C          5.B

Section III. Supply the correct form of the words in brackets to complete the sentences (1 pt)

1.viewer

2.education

3.deforestation

PART C. READING (2 pts)

Section I: Choose the correct answer (A, B, C or D) to complete each of the following sentences. (1 pt)

1B              2D          3A          4C           5D

Section II: Read the following passage then answer the questions below: (1 pt)

1.There are two main kinds of sports: team sports and individual sports.

2.Team sports are such sports as baseball, basketball and volleyball.

3.No, it isn’t.

4.They compete against each other in order to get the best scores.

5.Yes, they are.

PART D. WRITING ( 2 pts)

Section I: Rewrite the sentences by choosing the best answer (1 pt)

1A            2B          3C           4A            5C

Section II: Write about what you think we should do to protect the environment (about 8-10 sentences) (1.0 pt)

Đề thi tiếng Anh học kì 2 tiếng Anh lớp 6 có đáp án trên đây cung cấp cho các em những tài liệu học tiếng Anh hiệu quả nhất. Chúc các em học tiếng Anh thành công và đạt thành tích cao trong các kỳ thi!

Categories: Bí Quyết Tiếng Anh, Ngữ Pháp Tiếng Anh, Phát Âm Tiếng Anh, Tài Liệu Tiếng Anh, Tiếng Anh Giao Tiếp, Từ Vựng Tiếng Anh, Uncategorized,
Tags:
Danh ngôn tiếng Anh về học tập
Đề thi tiếng Anh vào lớp 6 năm 2014 trường THCS Lê Lợi
Tác giả

Danh ngôn tiếng Anh về học tập

Danh ngôn tiếng Anh về học tập mang đến những kiến thức tiếng Anh mới cũng như sẽ trở thành một tài liệu tiếng Anh cho quá trình học tiếng Anh của các bạn.

Có rất nhiều những danh ngôn tiếng Anh về học tập, chúng tôi sẽ cập nhật thường xuyên và gửi tới các bạn những danh ngôn, thành ngữ tiếng Anh hay nhất và đầy đủ nhất.

Danh ngôn tiếng Anh về học tập

Học tập là một trong những đề tài mang đến nhiều những danh ngôn và thành ngữ nhất trong tiếng Anh. Học tập là một quá trình phát triển của con người và điều đó chứng minh rằng những danh ngôn, thành ngữ tiếng Anh về học tập được nói đến rất nhiều và có rất nhiều.

Những danh ngôn tiếng Anh về học tập hay nhất dành cho các bạn dưới đây sẽ là tài liệu học tiếng Anh quan trọng cho các bạn:

 

-Learning is the eye of the mind.

Học tập là con mắt của trí tuệ.

-If you are not willing to learn, no one can help you. If you are determined to learn, no one can stop you.

Nếu bạn không muốn học, không ai có thể giúp bạn. Nếu bạn quyết tâm học, không ai có thể ngăn cản bạn dừng lại.

-You learn something everyday if you pay attention.

Bạn luôn học được thứ gì đó mỗi ngày nếu bạn để ý.

-Never stop learning because life never stop teaching.

Đừng bao giờ ngừng học tập vì cuộc đời không bao giờ ngừng dạy.

-Live as if you were to die tomorrow, learn as if you were to live forever.

Sống như thể bạn sẽ chết ngày mai, học như thể bạn sẽ sống mãi mãi.

-A wise man can learn from a foolish question, and then a fool can learn more from a wise answer.

Một người thông thái có thể học từ một câu hỏi ngớ ngẩn, và người ngớ ngẩn có thể học nhiều hơn từ một câu trả lời thông thái.

-The longer I live, the more I read, the more patiently I think, and the more anxiously I inquire, the less I seem to know… Do justly. Love mercy. Walk humbly. This is enough. ( John Adams )

Tôi càng sống lâu, đọc nhiều, kiên nhẫn hơn và lo lắng tìm hiểu nhiều hơn, tôi dường như càng biết ít đi… Hãy biết vừa phải. Có lòng khoan dung. Sống nhún nhường. Như thế là đủ.

 

-The teacher is the one who gets the most out of the lessons, and the true teacher is the learner. ( Elbert Hubbard )

Người thầy là người rút ra nhiều nhất từ bài giảng, và người thầy thực sự cũng là một người trò.

-Learn from the mistakes of others. You can never live long enough to make them all yourself. ( Groucho Marx )

Hãy học từ sai lầm của người khác. Bạn sẽ không bao giờ sống đủ lâu để phạm phải tất cả sai lầm.

-Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. ( Mahatma Gandhi )

Hãy sống như ngày mai anh chết. Hãy học như anh sẽ sống mãi mãi.

-If we do not plant knowledge when young, it will give us no shade when we are old. ( Lãnh chúa Chesterfield )

Nếu ta không gieo trồng tri thức khi còn trẻ, nó sẽ không cho ta bóng râm khi ta về già.

-Learn to… be what you are, and learn to resign with a good grace all that you are not. ( Henri Frederic Amiel )

Học… học để là chính mình, và học để từ bỏ với vẻ thanh cao những gì không phải là mình.

-Being ignorant is not so much a shame, as being unwilling to learn. ( Benjamin Franklin )

Ngu dốt không đáng xấu hổ như không chịu học hỏi.

-Let ignorance talk as it will, learning has its value. ( La Fontaine )

Cứ để ngu dốt nói điều gì mình muốn nói, học hỏi luôn có giá trị của mình.

-One may say the eternal mystery of the world is its comprehensibility. ( Albert Einstein )

Ta có thể nói rằng bí ẩn vĩnh cửu của thế giới này chính là sự lĩnh hội.

-The eye sees only what the mind is prepared to comprehend. ( Robertson Davies )

Mắt ta chỉ nhìn thấy những gì mà trí óc đã sẵn sàng để lĩnh hội.

-No one lives long enough to learn everything they need to learn starting from scratch. To be successful, we absolutely, positively have to find people who have already paid the price to learn the things that we need to learn to achieve our goals. ( Brian Tracy )

Không ai sống đủ lâu để học mọi thứ mình cần phải học từ điểm đầu tiên. Để thành công, chúng ta tuyệt đối phải tích cực đi tìm những người đã trả giá để học những điều chúng ta cần nhằm đạt được mục tiêu của mình.

Có rất nhiều những dang ngôn tiếng Anh về học tập sẽ được chúng tôi cập nhật liên tục, những tài liệu học tiếng Anh bằng danh ngôn và thành ngữ này hi vọng sẽ giúp các bạn học tiếng Anh hiệu quả nhất.

Categories: Bí Quyết Tiếng Anh, Ngữ Pháp Tiếng Anh, Phát Âm Tiếng Anh, Tài Liệu Tiếng Anh, Tiếng Anh Giao Tiếp, Từ Vựng Tiếng Anh, Uncategorized,
Tags:
Đề thi tiếng Anh trình độ B có đáp án
Đề thi tiếng Anh học kì 2 lớp 6 có đáp án
Tác giả

Đề thi tiếng Anh trình độ B có đáp án

Đề thi tiếng Anh trình độ B có đáp án

Trình độ B trong tiếng Anh đòi hỏi người học tiếng Anh cần chuẩn bị cho mình những kiến thức tiếng Anh chuẩn và một quá trình ôn luyện nghiêm túc.

Để giúp các bạn thi tiếng Anh trình độ B tốt nhất chúng tôi gửi tới các bạn bộ đề thi tiếng Anh trình độ B có đáp án, hi vọng bộ tài liệu tiếng Anh này có thể giúp các bạn học tiếng Anh hiệu quả nhất.

Đề thi tiếng Anh trình độ B có đáp án

Trong bộ đề thi tiếng Anh trình độ B này chúng tôi gửi tới các bạn 70 đề thi có đáp án, các bạn có thể download tại đây nhé. Một số những câu trong bộ đề thi tiếng Anh trình độ B có đáp án cho các bạn tham khảo:

 

Test 1

Pronunciation

1.a. coach   b. cull          c. cease       d. cut

-> c

2.a. bureau b. durable   c. pure        d. pull

-> d

3.a. study    b. hull         c. bull          d. hut

-> c

4.a. gar       b. garlic       c. garage     d. garbage

-> c

5.a. gentle   b. gay          c. great        d. gate

-> a

6.a. master b. ask          c. absent     d. cast

->c

Find the mistakes

7.Although there areapproximately 120 intensive language institutes in the United States in 1970, there are more than three times as many now.

a.are

b.approximately

c.in

d.three times as many

-> a

8.Cartographers did not make an accurate map because the political situation in the area changesso rapidly that they were not able to draw the boundaries correctly. a. changes

b.so

c.to draw

d.correctly

->a

9.This year designers are showing very bright colors and styles that were worn closer to the body thanthose shown last year. a. very

b.were

c.than

d.those

->b

10.Everyone who saw Star Wars said that it is one of the best science fiction movies that had ever been released.

a.who

b.is

c.the best

d.been

->b

11.Before he retiredlast April, Mr. Thompson is working as foreign student advisor for thirty years at Community College. a. retired

b.last April

c.is working

d.for thirty years

->c

Grammar and Vocabulary

12.She couldn’t …………. her children to his care.

a.admit

b.confide

c.trust

d.convince

-> b

13.It was an extraordinary villa. It was quite ……… .

a.extreme

b.funny

c.big

d.exceptional

-> d

14.His answer was so confused that the teacher could hardly make any …………… of it at all. a. meaning

b.interpretation

c.intelligibility

d.sense

->d

15.Commodities were sent from various parts of the world. They came from  …………parts. a. difference

b.same

c.different

d.differently

-> c

16.An old man taught her how ……………… the violin. a. play

b.playing

c.to play

d.played

-> c

17.There was a great deal of machinery. This means there ……….. .

a.was one big machine

b.was one big engine

c.were many machines

d.was one powerful machine

-> c

18.Mr Pike’s passport …………. last month, so he will have to get a new one. a. ended

b.elapsed

c.expired

d.researched

-> c

19.There were ten million viewers in all. That was the………. . a. all

b.whole

c.result

d.total

-> d

20.”Where ……………………..?” “In London.”

a.were you born

b.are you born

c.have you been born

d.did you born

Bộ đề thi tiếng Anh trình độ B có đáp án các bạn hãy download tại link download trên nhé, hi vọng bộ tài liệu tiếng Anh này đã giúp các bạn trong quá trình học tiếng Anh hiệu quả.

Chúc các bạn học tiếng Anh thành công và hoàn thành tốt kỳ thi tiếng Anh của mình.

Categories: Bí Quyết Tiếng Anh, Ngữ Pháp Tiếng Anh, Phát Âm Tiếng Anh, Tài Liệu Tiếng Anh, Tiếng Anh Giao Tiếp, Từ Vựng Tiếng Anh, Uncategorized,
Tags:
Đề thi tiếng Anh lớp 8 học kì 1
Danh ngôn tiếng Anh về học tập
Tác giả

Đề thi tiếng Anh lớp 8 học kì 1

Đề thi tiếng Anh lớp 8 học kì 1

Đề thi tiếng Anh lớp 8 học kì 1 thuộc chương trình học tiếng Anh lớp 8 THCS. Chương trình học tiếng Anh lớp 8 chưa phải là chương trình học tiếng Anh khó đối với các em, vì vậy các bạn hãy cho các em học những bài học tiếng Anh và làm nhiều bài tập và những dạng đề thi mới để các em làm quen với nhiều dạng bài tập tiếng Anh.

Những đề thi tiếng Anh lớp 8 học kì 1 thuộc bộ tài liệu tiếng Anh lớp 8 dưới đây sẽ giúp các em học tiếng Anh hiệu quả hơn.

Đề thi tiếng Anh lớp 8 học kì 1

 

Bài 1: Khoang tròn vào đáp án đúng

1.My bag is not big …………….. to carry everything.

A.as                   B. like                     C. enough                D. too

2.My grandma hurt………………when she was gardening.

A.herself             B. itself                   C. himself                D. myself

3.I know you worked really…………. this semester.

A.good                B. bad                     C. hard                    D. hardly

4.My father … cigarettes.

A.uses smoke      B. use to smoke      C. used smoke        D. used to smoke

5.We have learned English …………….. 2 years.

A.on                    B. in                        C. since                  D. for

6.Mary didn’t have time for breakfast ……………she woke up late.

A.so                    B. because              C. but                     D. and

7.My teacher asked me ………………….you this dictionary.

A.to give             B. giving                   C. give                   D. gave

8.Alexander Graham Bell was born ………..March 1847.

A.at                    B. on                        C. in                       D. before

Bài 2: Đọc hiểu và trả lời câu hỏi

Learning English

Every year students in many countries learn English. Some of these students are young children. Others are teenagers. Many are adults. Some learn at school. Others study by themselves. A few learn English just by hearing the language in films, on television, in the office or among their friends. But not many are lucky enough to do that. Most people must work hard on their lessons to learn another language.

Many boys and girls learn English at school because it is one of their subjects. They study their own language, mathematics and English. In England, America or Australia, many boys and girls study their own language, which is English and another language, perhaps French, German or Spanish.

Many adults learn English because it is useful for their work. Teenagers often learn English for their higher studies because some of their books are in English at the college or university. Other people learn English because they want to read newspapers or magazines in English.

1.According to the writer:

A.English is useful only to adults

B.only teenagers learn English

C.no children like learning English

D.English is learnt by many generations

2.Most people learn English by __________.

A.watching videos only

B.talking with the film stars

C.hearing the language in the office

D.working hard on their lessons

3.Many boys and girls learn English because __________.

A.English can give them a job

B.they have to study their own language

C.it is included in their study courses

D.their parents make them do it

4.In America and Australia, many school children study __________.

A.their own language and no foreign language

B.such foreign languages as French, German or Spanish

C.English and mathematics only

D.English as a foreign language

5.Many adults learn English because __________.

A.they want to go abroad

B.it is useful for their work

C.most of their books are in English

D.they want to read newspapers in English

Bài 3: Chọn đáp án đúng nhất

1.My brother is under seventeen. He isn’t ________ to drive a car.

A.old enough        B. young enough  C. enough old       D. enough young

2.Helen enjoys ________ to the modern pop music.

A.listen       B. listened   C. to listen  D. listening

3.I used to ________ when I was a child.

A.cry B. cries       C. crying     D. cried

4.We have lived here ________ last summer.

A.for B. since       C. in  D. from

5.Kitchen is a ________ place for children to play.

A.convenient        B. suitable  C. dangerous        D. comfortable

6.Could you help me, please? – ___________.

A.No, thank you  B. Yes, That’s very kind of you.      C. Of course.        D. I’d love to

7.He will visit his parents__________ Monday __________ 8.30.

A.on / on    B. between  C. on / at            D. in / in

8.My friend speaks English very ________ because she always has good marks.

A.good        B. well        C. bad         D. badly

Bài 4: Hoàn thành bài hội thoại

Nga: Can I …………to Hoa, please?

Hoa: I’m speaking. Who is that?

Nga: I am Nga. Are you free ……Saturday?

Hoa Yes.

Nga: …………you like to come to my house and have dinner with me?

Hoa: I am afraid I can’t. I have to………my homework.

Có rất nhiều tài liệu tiếng Anh trẻ em nói chung và tài liệu tiếng Anh lớp 8 nói riêng tại English4u.com.vn các bạn có thể cho con em mình học ngay tại đó hoặc tải những bộ tài liệu này về để học tiếng Anh một cách đầy đủ nhất.

Categories: Bí Quyết Tiếng Anh, Ngữ Pháp Tiếng Anh, Phát Âm Tiếng Anh, Tài Liệu Tiếng Anh, Tiếng Anh Giao Tiếp, Từ Vựng Tiếng Anh, Uncategorized,
Tags:
Đề thi tiếng Anh lớp 12 có đáp án (Phần 2)
Đề thi tiếng Anh trình độ B có đáp án
Tác giả

Đề thi tiếng Anh lớp 12 có đáp án (Phần 2)

Đề thi tiếng Anh lớp 8 học kì 1

Trong phần 2 của bộ đề thi tiếng Anh lớp 12 có đáp án này chúng tôi gửi tới các bạn và các em học sinh đề thi tiếng Anh lớp 12 tiếp theo trong chương trình học tiếng Anh lớp 12. Đề thi tiếng Anh lớp 12 thuộc tài liệu tiếng Anh cơ bản mà người học tiếng Anh căn bản nên nắm vững.

Đề thi tiếng Anh lớp 12 có đáp án (Phần 2)

Để học tiếng Anh lớp 12 nói riêng và học tiếng Anh nói chung các bạn hãy ôn luyện tiếng Anh theo đúng lộ trình, hoàn thành những bài học tiếng Anh, nắm vững những kiến thức tiếng Anh từ cơ bản đến phức tạp.

 

Bài 1: Pick out the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others.

1.A. prepared B. called C. expressed D. employed

2.A. should B. young C. couple D. rough

3.A. possible B. company C. job D. responsible

Bài 2: Choose the word that has the stress differently from that of the other words.

4.A. experience B. concentrate C. enthusiasm D. certificate

5.A. interview B. interviewee C. interviewer D. industry

Choose the best answer to complete the blank in each of the following sentences.

6.In Vietnam, application forms for the National Entrance Examinations must be __________before the

deadline, often in April.

A.issued B. signed C. filed D. submitted

7.Points will be added to the Entrance Examination scores for those who hold an excellent high

school__________.

A.certificate B. diploma C. qualification D. degree

8.The world __________a better place if we had known a hundred years ago what we know about the

earth’s environment.

A.should be B. might be C. was D. will be

9.If the lecturer last night __________Dr. Mason, I would have listened carefully.

A.were B. would be C. was D. had been

10.I _________Tom with me if I had known you and he didn’t get along well with each other.

A.won’t bring B. wouldn’t have brought C. Didn’t bring D. hadn’t brought

11.Remember to bring with you your school certificate and letters of __________from your teachers or

your previous employers when you come to the interview.

A.assignment B. invitation C. recommendation D. advertisement

12.It wasn’t an awful experience. It was the worst thing _________has ever happened to me.

A.which B. that C. what D. why

13.The party __________we went to last night was not very enjoyable.

A.which B. when C. where D. what

14.At the end of this month, scientists at the institute will conduct their AIDS research, the results of

__________will be published within 6 months.

A.which B. whom C. that D. it

15.He read The Old Man and The Sea, a novel __________by Ernest Hemingway.

A.written B. writing C. which wrote D. that written

16.Lien passed the oral test , __________pleased her parents.

A.that B. which C. what D. it

17.This present will be given to __________can answer the last question.

A.whomever B. whoever C. whom D. who

18.He often gives me a lot of advice, most of __________are very useful.

A.them B. whom C. that D. which

19.These new laws have laid legal grounds for __________inefficient co-operatives.

A.dissolving B. analyzing C dividing D. disarming.

20.With the strong __________of our party and Government to DoiMoi, we believe that we will build a

better life for our people.

A.promise B. commitment C. investment D. reaffirm

21.__________it is in the spring now, the flowers outside aren’t blooming.

A.While B. Although C. Whereas D. However

22.__________I didn’t understand a word, I kept smiling.

A.Whereas B. However C. Even though D. Nevertheless

23.I like spending my holidays in the mountains, __________my wife prefers the seaside.

A.though B. whereas C. despite D. in spite of

24.__________he wasn’t feeling very well, Alex was determined to take part in the racing.

A.Despite the fact that B. Despite the fact it

C.Despite D. In spite of

25.When we got home, dinner __________, so we had a drink first.

A.was preparing B. had been prepared C. was being prepared D. was prepared

26.Since 1980, scientists in the world ________a lot of things to fight AIDS.

A.have done B. are doing C. did D. had done

27.Linda __________her identity card again. This is the second time this __________. A. lost/ happened B. has lost/ has happened C. has lost/ happened D. lost/ has happened

28.I started working here in 2000.

A.I have started working here since 2000.

B.I haven’t worked here since 2000.

C.I have started working here since 2000.

D.I have worked here since 2000.

29.The hotel __________we stayed wasn’t very clean.

A.where B. why C. which D. when

30.It’s usually difficult __________a place to park in the city center.

A.finding B. to find C. find D. to finding.

31.It took me a long time to __________wearing glasses.

A.get used to B. use to C. used to D. use

32.Let’s have this letter __________by express mail.

A.sends B. send C. being sent D. sent

33.“Can I help you?” _ “ ___________”. A. No, thanks. I’m just looking B. No, I’m seeing

C.Yes, I’m watching D. Yes, I’m thinking

34.–Will they get married? _Yes, definitely __________their differences.

A.however B. despite C. owing to D. although

35.Let’s go to the station to see her __________. A. through B. back C. off D. to

36.He spoke confidently and that impressed me.

A.The thing which impressed me was the confident way he spoke.

B.He spoke confidently, which impressed me.

C.The confident way in which he spoke impressed me.

D.All are correct.

37.I can’t recall __________that old movie, but maybe I did many years ago.

A.to see B. to have seen C. having been seen D. having seen

38.Henry will pass his exams __________any means. He has studied well.

A.by B. on C. with D. in

 

Bài 3: Choose the word or phrase ( A, B, C or D ) that best fits the blank space in the following passage.

When you first apply for a job, you (41) ______not succeed in getting it. It’s always a good (42)______to ask them to explain to you what prevented from beating the other candidates. Don’t complain about the situation, but ask them to advise you (43)______what you can do better next time.

Perhaps the interviewer disapproved of or disagreed with something you said. Perhaps they just glanced at your application and saw something that made it easy to choose between you and another candidate.

Don’t regard it as a failure, but recognize it as a chance to learn more. (44)______you don’t worry too much about it and continue to believe in yourself, you’ll (45)______find the chance you’ve been waiting for. Then, your family and friends will be able to congratulate you on your success!

41.A. might B. would C. won’t D. must

42.A. means B. opinion C. idea D. method

43.A. about B. of C. over D. in

44.A. As far as B. By far C. So far D. As long as

45.A. in the end B. lastly C. at last D. eventually

Bài 4: Read the passage below and choose the best answer ( A, B, C or D ) to each question.

Higher education, also called tertiary, third stage or post secondary education, is the noncompulsory educational level following the completion of a school providing a secondary education, such as a high school, secondary school.

Tertiary education is normally taken to include undergraduate and postgraduate education, as well as vocational education and training. Colleges and universities are the main institutions that provide tertiary institutions. Tertiary education generally results in the receipt of certificates, diplomas, or academic degrees.

Higher education includes teaching, research and social services activities of universities, and within the realm of teaching, it includes both the undergraduate level and the graduate level. Higher education in that country generally involves work towards a degree-level or foundation degree qualification.

It is therefore very important to national economies, both as a significant industry in its own right, and as a source of trained and educated personnel for the rest of the economy.

46.What is ‘tertiary education’?

A.Primary education B. higher education C. Secondary education D. children education

47.Where can we find tertiary education?

A.Colleges and high schools B. universities and institutes

C.Colleges and universities D. high schools and universities.

48.The word ‘degree’ in paragraph 1 refers to __________. A. a unit for measuring angles

B.a unit for measuring temperature

C.the qualification

D.a level in a scale of how serious something is.

49.How many kinds does higher education have?

A.One B. two C. three D. four

50._________is important to national economies.

A.Qualification B. Foundation C. Schooling D. Higher education

Đáp án:

1.C 11.C 21.B 31.A 43.B
2.A 12.B 22.C 32.D 44.D
3.B 13.A 23.B 33.A 45.D
4.B 14.A 24.A 34.B 46.B
5.B 15.A 25.C 35.C 47.C
6.D 16.B 26.A 36.D 48.C
7.B 17.B 27.B 37.D 49.B
8.B 18.D 28.D 38.A 50.D
9.D 19.A 29.A 41.A
10.B 20.B 30.B 42.C

 

Với bộ tài liệu học tiếng Anh lớp 12 chúng tôi sẽ tiếp tục cập nhật thêm những nội dung mới, những đề thi, bài tập tiếng Anh lớp 12 giúp các em, các bạn học tiếng Anh hiệu quả hơn.

Categories: Bí Quyết Tiếng Anh, Ngữ Pháp Tiếng Anh, Phát Âm Tiếng Anh, Tài Liệu Tiếng Anh, Tiếng Anh Giao Tiếp, Từ Vựng Tiếng Anh, Uncategorized,
Tags:
Top 50 bài hát tiếng Anh thiếu nhi hay nhất
Đề thi tiếng Anh lớp 8 học kì 1
Tác giả

LarTheme